Buxy, czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Dyskusje o Buxach i Surfbarach (/Forum-Dyskusje-o-Buxach-i-Surfbarach-312) +---- Wątek: Buxy, czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? (/Temat-Buxy-czy-da-sie-na-tym-zarobic-dobre-pieniadze-90155) |
Buxy, czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? - Nupek369 - 28-04-2014 19:10 No więc tak jak w temacie, da się na buxach zarobić jakieś dobre pieniądze? Dużo ludzi uważa, że można tam zarobić jedynie parę groszy. Pisząc dobre nie chodzi mi o kwotę 50zł miesięcznie, a nawet o kilka stówek w miesiącu. Po jakim czasie można dojść do takich zarobków? Mam nadzieję, że ktoś mi coś doradzi, może zdecyduję się zainwestować trochę kaski w to, jeśli będzie to opłacalne. RE: Buxy, czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? - marcel_kk - 28-04-2014 19:18 Na buxach to bez refów zarobisz dziennie 5-20 gr, z refami trochę więcej, pomnóż to sobie x 30 dni i wyjdzie Ci wynik mocno niezadawalający, buxy to strata czasu i trzeba się liczyć z tym, że jak osiągniesz minimum do wypłaty to serwis może przestać istnieć i tyle z tego pożytku... RE: Buxy, czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? - mks22 - 28-04-2014 19:21 To nieprawda, inwestując pieniądze można zarobić naprawdę dużo, u mnie z dwóch buxów wychodzi około 1500 zł miesięcznie Zachęcam do zapisu w serwisach z mojej sygnatury, będę mógł wtedy udzielić kilku wskazówek a propos inwestycji Ryzyko oczywiście zawsze istnieje, ale prawdą jest też, że aby zarabiać w buxach porządne pieniądze, trzeba najpierw trochę zainwestować RE: Buxy, czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? - Mafesto - 28-04-2014 19:25 @mks22 - Z tego co widzę to zarobiłeś 6 stówek przez ponad rok. Pewnie odpowiesz, że to ten drugi jest bardziej dochodowy. Zapytam o nazwę RE: Buxy, czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? - mks22 - 28-04-2014 19:27 Nie, więcej zarobiłem w tym buxie z bannera, z tym że zarobki w nim nie aktualizują się od października 2013 Po prostu banner jest już dawno nieaktualny. Zmieniłem, teraz jest już aktualny RE: Buxy, czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? - Nupek369 - 28-04-2014 19:57 mks, a ilu masz poleconych? i ile zajęło Ci dojście do takich zarobków? RE: Buxy, czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? - mks22 - 28-04-2014 20:02 Wypożyczonych mam już w Wad.ojooo 8000, a bezpośrednich 140 Dojście do takich zarobków zajęło mi około 8 miesięcy RE: Buxy, czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? - aero2 - 28-04-2014 20:37 Najwięcej zarobisz na subskrypcjach SMS., buxy omijaj szerokim łukiem, tylko czekają na takich jak ty, którzy będą im klikali za marne grosze dziennie. RE: Buxy, czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? - Nupek369 - 28-04-2014 20:46 Do subskrypcji trzeba mieć fanpage albo kilka kont na fb Poza tym nie do końca uśmiecha mi się naciąganie ludzi A jak widzisz również na buxach można przyzwoicie zarobić RE: Buxy, czy da się na tym zarobić dobre pieniądze? - mks22 - 28-04-2014 20:46 Jeśli już to centy |