SUBSKRYPCE MT a awaria serwera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: SUBSKRYPCE MT a awaria serwera (/Temat-SUBSKRYPCE-MT-a-awaria-serwera-90117) |
SUBSKRYPCE MT a awaria serwera - PawelC - 28-04-2014 09:35 mam około 8 aktywacji mt 7.50 na hdstream dzisiaj jset poniedziałek .Kiedy otzrymuje sie za to przelew ?? Czy aby subskrybcje nie zostały odcięte przez awarie od konta ?? I jak procentowo mniej więcej wychodzi przedłużanie subskrybcji o jakim czasie user sie gapnie ??? Macie jakiees ogólne dane na ten teamt ?? Iwam sie zlała kasa czy nie ? RE: SUBSKRYPCE MT a awaria serwera - themate0 - 28-04-2014 09:39 możliwe, że ktoś anulował subskrypcje albo nie ma aktualnie kasy na końcie, w takim razie dostaniesz kasę w następny poniedziałek ( lub automatycznie jak doładuje konto - tego nie jestem pewien ) RE: SUBSKRYPCE MT a awaria serwera - luxiorsan - 28-04-2014 11:14 Czy dzisiaj wpadają wam leady ? Bo ja mam 700 uu i nie chuja żadnej aktywacji. Nigdy tak nie miałem. RE: SUBSKRYPCE MT a awaria serwera - michal86ole - 28-04-2014 11:27 Cały czas są problemy ze stabilną działalnością serwisu, także jak się wszystko ustabilizuje to i zaległe leady się pojawią RE: SUBSKRYPCE MT a awaria serwera - PawelC - 02-05-2014 09:01 Ciekawe cyz w poniedziałek dostane zlew myśle że na 35 aktywacji poiinno być przelanie jakieś Przedłużenie subskrybcjii Jak nie będzie zlewu to zmieniam sposób płatności bo kaplica ;D |