FireSub/Instanter - Dziennik Pracy (Chyrek) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FireSub/Instanter - Dziennik Pracy (Chyrek) (/Temat-FireSub-Instanter-Dziennik-Pracy-Chyrek-90079) |
FireSub/Instanter - Dziennik Pracy (Chyrek) - Chyrek - 27-04-2014 14:57 Cześć. Od niedawna próbujemy z kolegą swoich sił na instanterze i firesubie, na instanterze uzyskaliśmy przyzwoite wyniki, jak na osoby początkujące. Zaczęliśmy od instantera, teraz zaproponowałem mu współpracę i ukazałem sposób kolejnego zarobku na firesub.pl oraz zacząłem promować niszę. Z instanterem na razie "stopujemy" do wypłaty. Czas zabrać się za firesub... Zarobione pieniądze dzielimy oczywiście na pół. Zarobki na instanterze (pozyskane w 8 dni): Zarobki na firesub (od wczoraj coś próbuję działać, może kolega wejdzie w współpracę): Aktualnie staram się wypromować niszę, ale jest ciężko. Założyłem ten dziennik z nudów i po to, aby bardziej doświadczone osoby może się podzieliły tym doświadczeniem, dały jakieś wskazówki. Pozdrawiam! RE: FireSub/Instanter - Dziennik Pracy (Chyrek) - zozols1 - 27-04-2014 15:49 Powodzenia, też zarabiam w tych serwisach Tylko czy leady z dziś normalnie doliczy? RE: FireSub/Instanter - Dziennik Pracy (Chyrek) - ErgePL - 27-04-2014 16:45 Powodzonka! 2 RE: FireSub/Instanter - Dziennik Pracy (Chyrek) - Chyrek - 27-04-2014 17:36 Dziękuję. Czekamy na instanterze jeszcze na zaległe leady z 23.04. Mam nadzieję, że dzisiaj, albo jutro na początku dnia wszystko już będzie. W tamten dzień zapewne ok. 150-200 złotych wpadło. Dzisiaj albo słabo mi idzie na firesubie (1 lead), albo nie zlicza poprawnie leadów z programu doładowań. RE: FireSub/Instanter - Dziennik Pracy (Chyrek) - Chyrek - 27-04-2014 18:57 Coś wpadło teraz w godzinkę na firesub i jest już 52.50 zł, a było 28 zł. RE: FireSub/Instanter - Dziennik Pracy (Chyrek) - Chyrek - 27-04-2014 20:14 Jak widać na sygnaturce, 73.50 zł. Mam nadzieję, że dzisiaj dobiję do 80-90 złotych. FireSub/Instanter - Dziennik Pracy (Chyrek) - daniel42na - 03-09-2014 17:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |