[KONKURS] UZYSKAJ ŁATWE PUNKTY !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +--- Wątek: [KONKURS] UZYSKAJ ŁATWE PUNKTY !! (/Temat-KONKURS-UZYSKAJ-LATWE-PUNKTY-9) |
[KONKURS] UZYSKAJ ŁATWE PUNKTY !! - Admin - 26-10-2009 21:30 Witam wszystkich, w ramach promocji Naszego forum organizuje konkurs w którym nagrodą dla 3 osób jest witryna która będzie wysyłać do Was zaproszenia (wystarszczy ją umieścić na śledziku w NK ) będzie to skrypt tego typu : http://www.lockerzpolska.eu/ skrypt zostanie postawiony na moim serwerze i bedzie w 100% za darmo dostępny , wszystkie zaproszenia będą wysyłane na Waszego maila ! Nagroda ta jest dostępna dla pierwszych 3 osób które zdobędą 100 POSTÓW !!! Po uzyskaniu tej liczby Proszę Napisać do mnie PW lub napisać w tym temacie ! Posty nie wnoszące nic do tematu badz posty typu "ok","np","dziendobry" nie będą zaliczane! Zapraszam do konkursu Pozdrawiam Edit: chciałbym dodać że osoby które otrzymają więcej niż 30% warnów za spam badź posty nic nie wprowadzające do tematu zostaną zdyskwalifikowane! 30% = 2-3 ostrzeżenia @KONKURS ZAKOŃCZONY GRATULUJE ZWYCIĘZCOM ! RE: [KONKURS] UZYSKAJ ŁATWE PUNKTY !! - LessiPL - 07-11-2009 23:20 ja był bym za tym aby do 50 postów zmniejszyć nie jest duża aktywność na forum więc nie wiem czy ktoś uzbiera albo może z 30 postów RE: [KONKURS] UZYSKAJ ŁATWE PUNKTY !! - xellos666 - 08-11-2009 12:37 no aktywnośc nie jest zbyt wielka ale mysle LesSi że możemy troche rozruszać forum i damy rade nawet dociągnąć do setki;] RE: [KONKURS] UZYSKAJ ŁATWE PUNKTY !! - Admin - 08-11-2009 13:07 (08-11-2009 12:37)xellos666 napisał(a): no aktywnośc nie jest zbyt wielka ale mysle LesSi że możemy troche rozruszać forum i damy rade nawet dociągnąć do setki;] forum jest dość świeże, jadnak wierze że wspolnie dociągniemy do pierwszej setki oczywyście nic na siłe Pozdrawiam (09-11-2009 12:47)Kleszczman napisał(a): Jedyne jednak nad czym się zastanawiam to w jaki sposób owy konkurs ułatwi zbieranie POINTZ O_O @down sposobów na rozreklamowanie jest wiele ale nie o tym jestem temat, przykładem jest chocby poczciwy śledzik na naszej klasie punkty? gwarantowane : ) RE: [KONKURS] UZYSKAJ ŁATWE PUNKTY !! - Kleszczman - 09-11-2009 12:47 Jedyne jednak nad czym się zastanawiam to w jaki sposób owy konkurs ułatwi zbieranie POINTZ O_O RE: [KONKURS] UZYSKAJ ŁATWE PUNKTY !! - LessiPL - 09-11-2009 19:04 doszedłem do wniosku że można to jakoś rozkręcić RE: [KONKURS] UZYSKAJ ŁATWE PUNKTY !! - jakubixioraczek - 10-11-2009 14:31 Dzięki za oznajmienie biorę się do roboty. W końcu forum musi się rozwijać. RE: [KONKURS] UZYSKAJ ŁATWE PUNKTY !! - Rede - 11-11-2009 10:49 Trzeba działać Ja mogę powiedzieć że mam staż w takiej robocie. RE: [KONKURS] UZYSKAJ ŁATWE PUNKTY !! - xellos666 - 11-11-2009 17:46 Ja niestety stażu nie mam i to jest pierwsze forumna którym się udzielam RE: [KONKURS] UZYSKAJ ŁATWE PUNKTY !! - jakubixioraczek - 12-11-2009 17:21 Ja też i brak mi zbytnio doświadczenia z tym ale z czasem zdobędę |