Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zmiana konta na fanpage - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Zmiana konta na fanpage (/Temat-Zmiana-konta-na-fanpage-89978)

Zmiana konta na fanpage - wiezaawieza - 25-04-2014 23:24

Witam,

Chcę zmienić konto na fanpage.

Tematyka to po prostu dobre dupy i tyle...

Tylko jaką opcje wybrać w tym linku? https://www.facebook.com/pages/create.php?migrate

Jako firma czy co?

Jak ktoś mnie poprowadzi do końca to dam reputki ;;00)

RE: Zmiana konta na fanpage - rachman - 26-04-2014 03:33

Wybierz "Marka lub produkt" a potem wybierz kategorię "Strona internetowa" lub coś co Ci pasuje i tyle Smile

RE: Zmiana konta na fanpage - wiezaawieza - 26-04-2014 07:43

Ktoś jeszcze? Bo nie do końca ufam tej odpowiedzi z góry

RE: Zmiana konta na fanpage - m4t0sh - 26-04-2014 12:27

ja zawsze klikam w rozrywka
to chyba nawet nie ma większego znaczenia tyle że jak zaznaczysz "społeczność" to nie będziesz miał statystyk o ile dobrze pamiętam
no ale to już będziesz mógł sobie zmienić później

RE: Zmiana konta na fanpage - rachman - 26-04-2014 19:33

A jakie to może mieć znaczenie... to Twoja decyzja która powinna być zgodna z faktami. Jakbyś miał firmę to zaznaczasz firma, jakbyś miał produkt to produkt a Ty co masz? No nie wiadomo jak to określić i za wiele tu nie wymyślisz a zaznaczając strona możesz w razie czego podpiąć jakąś jak kiedyś ci się zachce stworzyć z tą tematykę Wink Do tego masz fajne statystyki.
Jak coś innego Ci bardziej pasuje to nie rozumiem po co pytasz. Przepatrz wszystko jeszcze raz i sobie wybierz Smile

Tematyki "dobre dupy" Smile nijak nie potrafię dopasować nawet do żadnej kategorii w "Rozrywka". Nic, autorze sam wybierz albo czekaj dalej na opinię innych.