Kilka Pytan o facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Kilka Pytan o facebook (/Temat-Kilka-Pytan-o-facebook-89973) |
Kilka Pytan o facebook - Mroovek - 25-04-2014 21:58 Witam mam kilka pytan 1.Można jakos potwierdzić wszystkie zaproszenia za jednym razem ponieważ dziennie mam około 800 zaproszen i klikanie kazdego jest męczące 2.Jest jakis sposob na to aby moj post trafil do kazdego znajomego poniewaz slyszalem ze jest z tym problem i tylko 40% osób widzi to co napiszę 3.Jaki sposób na zarobek polecacie przy 5000 znajomych dodam ze ilosc rosnie srednio 400 osób dziennie 4.Próbowałem na subskrypcjach sms jednak 99% znajomych nie jest z polski i nie wiedzą co i jak maja zrobić dostalem prawie 350 wiadomosci jak maja wyslac sms itp RE: Kilka Pytan o facebook - Admin - 26-04-2014 06:51 1. Nie można 2. To nie wiem gdzie to słyszałeś, ja nie mam takich problemów. 3. Żaden specjalny wynik, więcej o zarabianiu na fb znajdziesz przy pomocy opcji szukaj "zarabianie na facebook". 4. Skoro te osoby nie są z polski to obstawiam że są z wymiany fanów, a taki profil nie jest warto przysłowiowej złotówki i możesz zapomnieć o jakimkolwiek zarabianiu na nich. |