Pytanko odnośnie wix - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pytania i Problemy dotyczące SEO (/Forum-Pytania-i-Problemy-dotyczace-SEO-400) +--- Wątek: Pytanko odnośnie wix (/Temat-Pytanko-odnosnie-wix-89966) |
Pytanko odnośnie wix - LikeIt - 25-04-2014 19:14 Witam! Czy strony postawione na wix.com na koncie FREE można wypozycjonować tak jak każde inne? Wykupiłem pozycjonowanie które już zostało zakończone, backlinków od groma, stronka od 3 miechów, 20tys wejść łącznie a nawet nie ma jej w indeksie google. Szlag mnie trafia! Co ja robię źle? RE: Pytanko odnośnie wix - GoodLecki - 26-04-2014 09:52 Da się tylko strony z wixa itp. najczęściej maja źle zoptymalizowany kod a to ważny faktor dla G Rzuć na pw adresem, ktoś pozycjonował stronę i nie masz nawet zaindeksowanej strony to nie możliwe RE: Pytanko odnośnie wix - krzysio3001 - 02-05-2014 16:02 Jeśli masz stronę flash na wix.com wejdź w Tło > Strona > Optymalizacja witryny i sprawdź czy masz zaznaczone poniższe pole. . Jeśli masz stronę html5 na wix.com zwróć uwagę na pola poniżej: Może spróbuj dodać słowa kluczowe na stronie Albo nie ma jej w indeksie google ponieważ nie jest dodana? Add to Google |