Pozycjonowanie, wyszukiwarka google - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pozycjonowanie, wyszukiwarka google (/Temat-Pozycjonowanie-wyszukiwarka-google-89883) |
Pozycjonowanie, wyszukiwarka google - maselko1235 - 24-04-2014 14:42 Witam od razu mówię że zieleń ze mnie z tej strony a więc moja prośba jest taka, że szukam osoby która potrafi dodać moją stronę na wysoką pozycję w google i nie tylko, jestem skłonny rzucić groszem za parę cennych rad. Ps. strona jest na serwerze cba jak narazie mam zamiar przenieść ją na domenę Pisać prv wyjadacze RE: Pozycjonowanie, wyszukiwarka google - siuvax - 24-04-2014 17:27 jaka fraza i czy zalezy Ci na dlugotrwalym efekcie czy stronka moze po dwoch tygodniach poleciec w otchlan? RE: Pozycjonowanie, wyszukiwarka google - GoodLecki - 26-04-2014 10:32 Przedewszystkim zacznij od kupna dobrego hostingu i domeny. Potem zleć zrobienie grafiki,optymalizacje i koderowi implementacje. Potem wrzucasz content robisz powiązania z social media. Potem możesz zacząć pozycjonować lub zlecić to dopiero, nie na odwrót!!! Pozycjonowanie na chwile odradzam dla ważnych stron bo potem ciężko takie wyciągnąć z otchłani RE: Pozycjonowanie, wyszukiwarka google - Qwik - 26-04-2014 10:35 Jaka tematyka? RE: Pozycjonowanie, wyszukiwarka google - maselko1235 - 26-04-2014 11:53 powiem wam tak, jestem w tym zielony więc na razie testuję to na polecaniu pożyczek strona nie ma zbyt wiele treści bo jedynie opis chwilówki i obok link do formularza chciałbym się na takiej stronie nauczyć wszystkiego i przy okazji zarobić parę groszy. domene mam na nazwa.pl połączyłem z kreatorem www. aby stało na tym chcę się pouczyć niebawem wykupie hosting także na nazwa.pl i zacznę się produkować na wordpresie RE: Pozycjonowanie, wyszukiwarka google - GoodLecki - 30-04-2014 10:57 Tylko nie kopiuj treści tych reklam, pożyczek itp. bo strony nie wybijesz, stwórz własną treść do tych linków partnerskich, Zacznij się udzielać na forach tematycznych , wyszukuj strony gdzie pytają się o tematy finansów i pisz tam przemycając linka, może być tekstowy nawet, stwórz bloga z poradami ,fb itp krótko stwórz społeczność wokół siebie lub jak nie potrafisz doczep się do innych. W tej materi skup się na punktowym marketingu bo w seo jako laik nie przebijesz się do wielu top tam ludzie tysiące złoty nawet płaca na miesiąc aby tam byc i to za black seo ryzykując że strona zniknie z dnia na dzień. Z white seo tam stron od lat nie było widać Pozycjonowanie, wyszukiwarka google - Artinesse - 02-03-2018 15:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |