pytanie.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: pytanie.. (/Temat-pytanie-89881) |
pytanie.. - Victoremque - 24-04-2014 14:23 Siema, czy jak znajde na necie jakies zdjecia i wrzucę je na płatne pobieranie - skompresowane archiwum zip, czy dostanę bana na firecash albo na tym serwisie, który udostępnia płatne pobierania? RE: pytanie.. - Qwik - 24-04-2014 14:25 Zdjęcie może mieć prawa autorskie a takich plików nie wolno wrzucać na firecash. RE: pytanie.. - TastemanPL - 24-04-2014 14:27 Za erotykę dostajesz bana. Jak już to możesz promować tymi zdjęciami a wrzucić puste archiwum i dostosować rozmiar nazwę. RE: pytanie.. - Victoremque - 24-04-2014 14:35 (24-04-2014 14:27)TastemanPL napisał(a): Za erotykę dostajesz bana. Jak już to możesz promować tymi zdjęciami a wrzucić puste archiwum i dostosować rozmiar nazwę. Oni szystkie archiwa sprawdzają? A co jak tą erotykę albo zdjecia z prawami autorskimi zabezpieczę hasłem? (Oczywiscie chodzi mi o archiwum.) Bo jak wrzucę byle co to się nisza wypali. RE: pytanie.. - Victoremque - 07-05-2014 22:31 @Odświeżam, proszę odpowiedź na pytanie powyżej. RE: pytanie.. - BigSmoke - 07-05-2014 22:36 kurde umiesz czytać? chodzi o to że wszystko wyglada tak jakby to bylo to zdjecie jak ktos wchodzi w link mirrora a jak pobierze to sie okazuje ze to jest pusty plik bez praw autorskich.... nic nie musisz wrzucac RE: pytanie.. - Victoremque - 08-05-2014 00:32 (07-05-2014 22:36)BigSmoke napisał(a): kurde umiesz czytać? chodzi o to że wszystko wyglada tak jakby to bylo to zdjecie jak ktos wchodzi w link mirrora a jak pobierze to sie okazuje ze to jest pusty plik bez praw autorskich.... nic nie musisz wrzucac Ale przeczytaj co wyżej napisałem Chodzi o to że jak pobierze plik 200 osób to już drugi raz nie pobiorą i poinformują innych, a jak będzie to co być powinno to jestem pewien że pobiorą drugi raz... i nisza się nie wypali. RE: pytanie.. - Darven - 08-05-2014 08:52 To ja mam inne pytanie, troche odbiegne od tematu. Zuplodowałem plik...i gdzie teraz generuje się link który mam dać komuś by z niego ściągnął mój plik??? |