![]() |
Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA? (/Temat-Czy-jest-jeszcze-sens-zarabiania-na-PPA-89868) Strony: 1 2 |
Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA? - TastemanPL - 24-04-2014 06:40 Nie ma konkretnego programu a jak już są to nie działa. Youtube co raz bardziej ukrywa filmy z PPA czy jest dalszy sens? RE: Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA? - Szaman1644 - 24-04-2014 06:50 Ja właśnie kończę ostatni miesiąc tam zarabiać. Wydaje mi się, że tyle co umiałem to z tego wyciągnąłem. Na pewno jest jeszcze wiele sposobów, aby tam zarobić, ale ja już nie mam pomysłu, teraz jest tam czas dla osób bardziej kreatywnych, mających oryginalny pomysł na biznes ![]() RE: Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA? - daniel42na - 24-04-2014 07:20 Trzeba działać bardzo nieszablonowo, lub inwestować pieniądze w promocje yt/www... w najpopularniejszych metodach i najpopularniejszych niszach wytwarza się taki natłok konkurencji że śmiesznie to czasem wygląda ![]() RE: Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA? - xplode - 24-04-2014 09:55 Zawsze jest sens, a ile z tego wyciągniesz to już inna kwestia. RE: Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA? - milosz998 - 24-04-2014 10:03 akiedyś wrzucało się filmik, trochę promocji i kasa leciała aż miło RE: Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA? - Qwik - 24-04-2014 10:10 (24-04-2014 10:03)milosz998 napisał(a): akiedyś wrzucało się filmik, trochę promocji i kasa leciała aż miło Racja.Teraz prędzej usuną niż się wypromuje. RE: Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA? - makingmoney - 24-04-2014 10:28 Cytat:Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA?Powinieneś dostać jakiś medal za pisanie kretyńskich tematów a ja za hejt. Ludzie zarabiają 10k$ miesięcznie no ale nie, nie ma sensu i będą rezygnować niedługo ![]() Co masz na myśli pisząc, że nie ma konkretnego programu? Na FireCash nie działa Ci interfejs? Astrocash zamknęli? RE: Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA? - TastemanPL - 24-04-2014 12:14 No tak oczywiście makingmoney i jego wieczne hejty i ![]() RE: Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA? - makingmoney - 24-04-2014 12:29 Syv enhance u2bviews i vagex działają dobrze. Jedynym czynnikiem, który ogranicza wszystkich od zarabiania dużych pieniędzy w internecie jest brak wiedzy. To czemu by jej tak nie poszerzać? Kiedyś robiłem 100$ dziennie na filmach, teraz jest to tylko 10$. Wiem, że są osoby, które robią 200$ dziennie na filmach z hackami i grami. Trzeba usiąść, pomyśleć, poczytać i dowiedzieć się jak to robią i robić to samo a nie trwać w jednej kiepskiej metodzie. W niczym nie jesteś gorszy od top3 FireCash'a, każdy ma takie same warunki. Są wyjątki no ale Ty chyba nie przymierasz głodem, masz kilka godzin wolnego czasu i Internet. Wystarczy chcieć, prędzej czy później (albo jeszcze później) hajs będzie się zgadzał, nie ma innej opcji ![]() RE: Czy jest jeszcze sens zarabiania na PPA? - TastemanPL - 24-04-2014 13:03 Na Vagexie konta nie mam a rejestracja tam graniczy z cudem. Jeśli chodzi o Enhance to może i masz racje ale brak większej ilości filmów i czekanie 5 min na załadowanie się strony skutecznie odpędza |