Dziennik by Piciaszek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik by Piciaszek (/Temat-Dziennik-by-Piciaszek-89835) Strony: 1 2 |
Dziennik by Piciaszek - piciaszek - 23-04-2014 16:54 Witam, postanowiłem założyć drugi dziennik, ponieważ ostatni troszkę zaniedbałem, więc ten postaram się prowadzić systematycznie
Siedzę w świecie internetowego zarabiania od czerwca ubiegłego w roku, a w te 6 miesięcy zarobiłem łączną sumę około 6900 PLN. Obecnie korzystam z serwisów takich jak: - FREEBIZ - moja podstawowa żyła złota na tą chwilę - INSTANTER - czasem coś tam podziałam - FIRESUB - nie potrafię się za bardzo zmotywować do działania na tym serwisie, ale trzeba próbować, może znajdzie się jakaś zadowalająca nisza Podstawowe informacje: IMIĘ: Piotrek WIEK: Prawie 15, 26 kwietnia urodzinki CO ROBIĘ NA CO DZIEŃ: Uczęszczam do II klasy gimnazjum o profilu angielskim, zajmuję się fanpage na Facebook'u, zarabiam na subskrypcjach SMS CEL: Jakieś fajne autko na 18-tkę, choć niestety do oszczędnych nie należę Pierwszy post dodam dziś wieczorem i podsumuję moje zarobki CEL NA ŚRODĘ (23.04): 80 ZŁ RE: Dziennik by Piciaszek - zozols1 - 23-04-2014 16:58 Powodzenia Sam niedawno zacząłem zabawę z subskrypcjami RE: Dziennik by Piciaszek - piciaszek - 23-04-2014 17:01 Dziękuję i również życzę wysokich wyników RE: Dziennik by Piciaszek - Radi98 - 23-04-2014 17:30 O mój rówieśnik, też się bawię w SMS'ski Działam na Instanter, ale po wypłacie przerzucam się na Firesub, bo tu z kontaktem to masakra. PS: Powodzenia! ;-) RE: Dziennik by Piciaszek - piciaszek - 23-04-2014 17:44 DZIEŃ 1
Co dziś zrobiłem? - spałem do 11 - pospamowałem troszkę po grupach i na fanpage - szlag mnie trafił przez ograniczenie zasięgu postów na Facebook'u - obczajałem fajne Mazdy ZAROBEK: FREEBIZ FIRESUB: Na chwilę obecną 4 leady doliczono - 14 zł! INSTANTER: Niedługo zedytuję, gdyż nie naliczono leadów. CEL NA ŚRODĘ: 104/80 - ZALICZONY CEL NA CZWARTEK: 100 PLN! RE: Dziennik by Piciaszek - hosezbsk - 23-04-2014 23:13 No no widze ze niezle ci to idzie:)Powodzonka zycze.. RE: Dziennik by Piciaszek - piciaszek - 23-04-2014 23:15 Biznes się kręci.. Choć podejrzewam, że gdyby Facebook nie ograniczył znów zasięgu () to byłoby kilka razy lepiej, ale cóż.. RE: Dziennik by Piciaszek - Zarobiony_Koles - 24-04-2014 05:25 I te zarobki z freebiza to one są z fp czy grup? A co do dziennika powodzenia, będę zaglądał RE: Dziennik by Piciaszek - piciaszek - 24-04-2014 09:39 @up Dzięki, zarobki są i z fanpage i troszkę z grup. CEL NA CZWARTEK: 100 PLN! RE: Dziennik by Piciaszek - Zarobiony_Koles - 24-04-2014 12:57 Hmm, warto się rejestrować na freebiz i tam zacząć zarabiać, lepiej jak na instanterze i firesub? Jak jest z wypłatami na FreeBiz? |