Inwestowanie w różne serwisy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestowanie w różne serwisy (/Temat-Inwestowanie-w-rozne-serwisy-89754) |
Inwestowanie w różne serwisy - Fretax - 22-04-2014 12:47 Witam, Zna ktoś może jakieś strony na której można zainwestować małe kwoty np. w konta premium aby później comiesiąc mieć jakiś zysk oczywiście tak zeby się zwróciło. Nie chodzi mi tutaj o portale typu BB na których nic nie trzeba robić tyko inwestować. Interesują mnie wszystkie dziedziny(oprócz typowej inwestycji). RE: Inwestowanie w różne serwisy - Mafesto - 22-04-2014 13:04 ShareItBux - upgrade konta na GTP i minimum 20% zysku w skali miesiąca. Tutaj dowód wypłaty z wczoraj RE: Inwestowanie w różne serwisy - Fretax - 22-04-2014 15:34 Dajmy na to zainwestuje 10$ w tego buxa, po ilu dniach mi sie to zwróci? Z ilu dni jest ten dowód wypłąty? RE: Inwestowanie w różne serwisy - Mafesto - 22-04-2014 15:57 Inwestycja polega na ulepszeniu konta na 1 z 4 poziomów GTP. Za $9 dostaniesz poziom drugi na 3 miesiące. Wychodzi $3/miesiąc. Gwarantowany minimalny zysk to 20% w skali miesiąca czyli miesięcznie $3.60. Kolejne poziomy kosztują kolejno $27 i $54. Ogólnie strona to bux, po kupieniu ulepszenia masz codziennie kilka reklam do wyklikania o wartości np 3 centów każda. Dodatkowo na forum możesz kupić sharesy, np. za $2, po miesiącu zwrot $2.5 Inwestowanie w różne serwisy - yazir - 20-01-2015 23:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |