![]() |
Sprzedawanie lajków na Allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Sprzedawanie lajków na Allegro (/Temat-Sprzedawanie-lajkow-na-Allegro-89744) |
Sprzedawanie lajków na Allegro - Youmi - 22-04-2014 09:06 Hej, Na wstępie chciałbym się ze wszystkimi przywitać, jest to mój pierwszy post na tym forum ![]() Z góry zaznaczę, że szukałem trochę po forum i nie znalazłem podobnego tematu. Do rzeczy. Zastanwiam się od pewnego momentu jak to jest możliwe, że ludzie są w stanie sprzedawać po 5k lajków, rozumiem 100, 200, można zrobić sobie tyle kont i jakos na tym zarabiać. Ale 5000 ? Czy są w do tego jakieś specjalne boty, które dublują kliknięcia? Jestem w tym temacie zielony i fajnie było by się dowiedzieć chociaż mniej - wiecej, na jakiej zasadzie to działa, wiadomo nikt nie poda gotowego rozwiązania ![]() RE: Sprzedawanie lajków na Allegro - Jaro070 - 22-04-2014 09:09 To są lajki z np. fangrow albo likemore. RE: Sprzedawanie lajków na Allegro - maselko1235 - 22-04-2014 09:09 reklama na innych fanpage, reklama na stronach internetowych ogólnie rzecz biorąc reklama! boty nie dają Ci prawdziwych wejść są to jedynie syfy niepotrzebne, dzięki reklamie wchodzą unikalne osoby bardziej wartościowe ![]() RE: Sprzedawanie lajków na Allegro - Youmi - 22-04-2014 12:48 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Czyli osoba, która sprzedaje taka usługe, zamieszcza link w jednym z w/w serwisów, gdzie ludzie to lajkuja ? RE: Sprzedawanie lajków na Allegro - bolo9797 - 22-04-2014 12:55 Tak. RE: Sprzedawanie lajków na Allegro - Youmi - 22-04-2014 13:06 A w takim razie, skąd mamy pewność, ze fp, którego promujemy osiągnie dajmy na to 2k lajków, tyle ile obiecywaliśmy na aukcji ? RE: Sprzedawanie lajków na Allegro - exxthc - 22-04-2014 13:25 na tych stronach masz piekne statystyki, ktore pokazuja ile like przybylo ![]() RE: Sprzedawanie lajków na Allegro - Youmi - 22-04-2014 13:28 No to świetnie ![]() A może mi ktoś powiedzieć, czy na tych stronach jest jakiś limit promowanych stron ? Cieżko tam cokolwiek znaleźć ;/ RE: Sprzedawanie lajków na Allegro - exxthc - 22-04-2014 13:36 na likeplus z tego co wiem jesli masz darmowe konto to jest limit ![]() |