![]() |
Strona internetowa - SOCIAL MEDIA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Strona internetowa - SOCIAL MEDIA (/Temat-Strona-internetowa-SOCIAL-MEDIA-89706) |
Strona internetowa - SOCIAL MEDIA - Mauorycy - 21-04-2014 13:51 Witam, jest tutaj ktoś, kto da mi kilka wskazówek, jak szybko wypozycjonować stronę na frazy, których ms nie sięga nawet 500 MS miesięcznie? Jakiś program w stylu no hands seo, czy coś ? ![]() Z góry dziękuję, w zamian mogę dorzucić komuś jakieś wyświetlenia na yt, subskrypcje, czy coś w tym stylu ![]() RE: Strona internetowa - SOCIAL MEDIA - bandit99 - 06-05-2014 22:00 łatwe frazy kilka katalogów seo z mocnym pr (min. 4) + profile pr min. 4 + mały spam nofollow lub anchor jeśli się da na blogach. Powinno pomóc, jeśli efekt będzie słaby dodaj 2 zaplecza najlepiej wordpress i blogger i bądź aktywny. RE: Strona internetowa - SOCIAL MEDIA - GoodLecki - 13-05-2014 21:37 Żaden program nie wypozycjonuje ci strony to nie AI . Strone na niszowe frazy istotnie nawet jednym BL można wbić w top czasami. Albo np. weźmy frazę z twojego postu "Jakiś program w stylu no hands seo" wpisz w g. TOP1 bez ani jednego BL ![]() RE: Strona internetowa - SOCIAL MEDIA - RafalG - 14-05-2014 08:14 Polecam jeszcze linkowanie wewnętrzne, wielu nie docenia tej metody a można osiągnąć niezłe wyniki. RE: Strona internetowa - SOCIAL MEDIA - Mauorycy - 14-05-2014 16:58 Coś o tym czytałem, ale to się chyba sprawdza jak strona ma więcej podstron...a ja mam 1... RE: Strona internetowa - SOCIAL MEDIA - GoodLecki - 16-05-2014 13:56 Takie się dopiero trudno pozycjonuje, z taka nie przebijesz się do top RE: Strona internetowa - SOCIAL MEDIA - Mauorycy - 24-05-2014 23:01 (13-05-2014 21:37)GoodLecki napisał(a): Żaden program nie wypozycjonuje ci strony to nie AI . Tak jest, ale to na nowej stronie, z małą ilością bl nie przejdzie ![]() Opierając się na tym przykładzie...gdybym zadał to samo pytanie na innych forach, jeszcze bardziej przyjaznym google, to raczej na pierwszej pozycji tego forum bym nie ujrzał ![]() RE: Strona internetowa - SOCIAL MEDIA - GoodLecki - 26-05-2014 12:17 Wręcz odwrotnie nowe strony dostają ekstra kopa na początku. W drugiej części pytania nie wiem o co ci chodzi? i forum nie ma być wysoko tylko twoja strona ![]() Nie ma czegoś takiego ze zdobędziesz linki które podniosą twoja stronę i tak zostanie,linkowac trzeba dzień w dzień od kilkunastu do kilkuset linków na dzień i jeśli są lepsze niż konkurencji wtedy trzymasz pozycje. |