[poradnik] Jedyny działający automat po update - strona zaproszeniowa w 2 minuty. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: [poradnik] Jedyny działający automat po update - strona zaproszeniowa w 2 minuty. (/Temat-poradnik-Jedyny-dzialajacy-automat-po-update-strona-zaproszeniowa-w-2-minuty-897) |
[poradnik] Jedyny działający automat po update - strona zaproszeniowa w 2 minuty. - terabith - 14-01-2010 12:11 Witam, na początek wypadałoby się przedstawić, więc jestem Adam, pewnie większość na forum mnie nie zna, bo swoją przygodę z LOCKERZ zacząłem niedawno. Jako iż zajmuję się freelancingiem i tworzeniem stron - czytając forum zorientowałem się, ze dla ludzi bez własnego serwera i braku umiejętności związanych z tworzeniem stron potrzebne jest uniwersalne narzędzie, w którym będą mogli założyć stronę zaproszeniową z przyjemnej domenie i bardziej prostej do stworzenia, z wyborem, czy ma to być strona zautomatyzowana(automatyczne logowanie i wysłanie zaproszenia) lub ręcznie (mail przychodzi na Twoją skrzynkę i dodajesz użytkownika). Adres przykładowej strony zaproszeniowej to adams.lockpedia.pl i taki też może być wasz adres czyli twójnick.lockpedia.pl UWAGA Jak widzicie, lockerz uruchomiło nową wersje strony i zajęło mi "trochę" czasu aby obejść zabezpieczenia przeciw automatom do wysyłania zaproszeń, które sa rozpowszechnione w sieci. Tak więc na lockpedia.pl macie jedyną działającą dotychczas w internecie zautomatyzowaną stronę zaproszeniową. JAK STWORZYĆ STRONĘ ZAPROSZENIOWĄ KROK PO KROKU.
Do administracji, ten post nie jest formą reklamy strony, ale jest tak jak widziałem w innych tematach - tutorialem jak ułatwić zbieranie PTZ, po updacie strony - przez co narzędzia do wysyłania zaproszeń nie działają. Pozdrawiam. RE: [poradnik] Jedyny działający automat po update - strona zaproszeniowa w 2 minuty. - Killer - 14-01-2010 12:47 poradnik spoko, jednak nie skorzystam przy wybraniu automatu pewnie stracimy nasze konta na zawsze a przy użyciu ręcznego dodawania pewnie nasze maile będą do innych trafiać a my nawet nie bedziemy wiedzieć - dlatego najlepiej poświecić czas i samemu zrobić to na ftp niż komuś nabijać znajomych . Zawsze można też wygrać strone w konkursie na forum RE: [poradnik] Jedyny działający automat po update - strona zaproszeniowa w 2 minuty. - terabith - 14-01-2010 13:52 ~Killer no jak uważasz, nie musisz z tego korzystać. Tylko pomyśl, kto normalny kradłby konta, jednocześnie podawając wszystkie swoje dane teleadresowe? (pomijając fakt, że wszystkie hasła sa szyfrowane i na nic się zdają...) Dlatego jeśli ktoś ma wątpliwości to zachęcam do wersji ręcznej, która i tak wg. mnie jest atrakcyjną propozycją. Pozdrawiam Adam |