![]() |
VPS pod nabijanie creditsów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: VPS pod nabijanie creditsów (/Temat-VPS-pod-nabijanie-creditsow-89647) Strony: 1 2 |
VPS pod nabijanie creditsów - xplode - 20-04-2014 12:57 Witam, szukam dobrego VPS pod nabijanie punktów na serwisach typu addmefast, syv. Polecacie coś ciekawego? RE: VPS pod nabijanie creditsów - Rafiks1992 - 20-04-2014 13:17 a jak chcesz na addmefast nabijac pkt 24/7? websuft ma tylko kilkadziesiat stron szybko sie konczy, facebook blokuje tez po jakims czasie trzeba potwierdzac blablabla ^^ RE: VPS pod nabijanie creditsów - xplode - 20-04-2014 13:20 Na addmefast to nie problem jak masz skrypt, zresztą są inne opcje niż nabijanie przez fb. RE: VPS pod nabijanie creditsów - Rafiks1992 - 20-04-2014 13:22 no tak ale na czym chcesz nabijac jak ciagle blokuja? jakbys mogl mnie oswiecic bylbym wdzieczny ;p RE: VPS pod nabijanie creditsów - Clovere - 20-04-2014 14:50 (20-04-2014 13:22)Rafiks1992 napisał(a): no tak ale na czym chcesz nabijac jak ciagle blokuja? jakbys mogl mnie oswiecic bylbym wdzieczny ;p A kto ci zabroni dobrze zakodzic skrypt i nie koniecznie robić to na fb ? RE: VPS pod nabijanie creditsów - Rafiks1992 - 20-04-2014 15:25 no w sumie tak mozna na yt probowac ;p RE: VPS pod nabijanie creditsów - linoskoczek - 20-04-2014 15:29 Zmierz ile RAM będzie potrzebne, aby Twoje programy (bot pod AMF [+przeglądarka], SYV itd.) działały oraz dodaj zapas, aby Windows spokojnie działał i miał jeszcze trochę wolnego. Jak to zmierzyć? Włącz programy u siebie na komputerze i zobacz w procesach. Poleciłbym Ci wybór VPS KVM Windows w firmie Mintshost. Pakiet wybrać musisz na podstawie informacji, które wyżej opisałem, czyli zużycia pamięci RAM. Cenę pomniejszysz korzystając z rabatów na kod-rabatowy.info. Sensownej alternatywy za takie pieniądze nie znajdziesz. Sprzedaję także wPLN w Mintshost jeśli jesteś zainteresowany. RE: VPS pod nabijanie creditsów - Enigmato - 20-04-2014 19:04 Upewnij się, że za Windowsa nie będziesz musiał dodatkowo płacić. Jeśli tak wybierz jedną z dystrybucji unixowych, które są darmowe. RE: VPS pod nabijanie creditsów - linoskoczek - 20-04-2014 19:43 (20-04-2014 19:04)Enigmato napisał(a): Upewnij się, że za Windowsa nie będziesz musiał dodatkowo płacić. Jeśli tak wybierz jedną z dystrybucji unixowych, które są darmowe. Nie wszystkie programy działają na tych dystrybucjach. Z reguły jeśli kupuje się serwer VPS oznakowany jako 'Windows', to ma licencję. Nawet widać, że jest droższy od zwykłego KVM. RE: VPS pod nabijanie creditsów - xplode - 21-04-2014 02:27 Ma ktoś jakieś doświadczenie z biznes-host.pl? Z tego co wiem Mintshost.pl to jego reseller @up. Ceny bardzo sensowne, dzięki za info. Pozdrawiam. |