Dziennik pracy świeżaka rybsona - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy świeżaka rybsona (/Temat-Dziennik-pracy-swiezaka-rybsona-89592) |
Dziennik pracy świeżaka rybsona - rybson37 - 19-04-2014 09:17 Sieeeeemanko , wielu jako , że jestem bardzo irytująco osobą na forum pewnie mnie już zdążyło poznać. Ale co tam przedstawie się bo chyba tak wypada . Jestem Krystian , mam rocznikowo 18 lat , jestem z Warszawy. Interesuje się w sumie niczym , ale potrzebuje pieniędzy i chce wyrobić sobie jak najszybciej niezależność finansową za pomoca pracy w INTERNETACH. Na zarabiam.com na tym koncie jestem chyba z rok , jednak zacząłem działać tak naprawde może z 3 dni temu. Pamięta się jeszcze te czasy , gdy miało się 15 lat , było gnojkiem i klikało buxy albo wypełniało oferty na ilocku za jakieś grosze . Dobra mniejsza z tym , było minęło , a teraz trzeba pracować. A więc tak założyłem ten dziennik , nei tylko dlatego , że jestem opooorowo leniwy , ale też dlatego , że trace sporo czasu w internecie i nawet nie obejrze się kiedy a jest godzina 24 i budzę się z ręką w nocniku , ze świadomościa , że prze*ebałem cały dzień. Mam zamiar zarabiać we wszystkim od PPA po subskrypcje czy shorte na smsach premium kończąc. Jednak na kwiecień i maj wyznaczam sobie jeden przyzwoity cel kompletnie nie nastawiony na zarobki , a mianowicie zrobienie dobrych fundamentów. Będe jak to każdy każdego dnia ok. 22 dodawał post z tym co zrobiłem danego dnia A to cel do końca kwietnia: - wypromować moje dwa fanpejdże na poziom +1500lajków ( obecnie jeden ma 350 , a drugi 40) - zacząć działać coś w kierunku stawiania bloga - posiadania +10 DOBRYCH fejk kont na fejsbuku (+500znajomych minimum) - wyklikiwanie reklam w ojooo hahahaha tak - może znalezienie jakiejś ciekawej niszy - tak , żeby nie było , że mnie nie interesują pieniążki to jakiś mały cel można ustawić np. 50zł No i to chyba narazie tyle co wymyśliłem na biegu. Jeśli ktoś chce niech śledzi , jednak ten dziennik jest głównie dla mnie i ma działać zachęcająco. Pozdrawiam i lece pracować. 5! RE: Dziennik pracy świeżaka rybsona - zozols1 - 19-04-2014 10:05 Powodzenia Będę podglądał RE: Dziennik pracy świeżaka rybsona - rybson37 - 19-04-2014 21:02 Dzisiejszego dnia nie zrobiłem praktycznie nic. A mianowicie: - wbiłem ponad 400 fanów na jednym fanpejdzu - wyklikalem paidverts i ojooo - zacząłem znowu grac na buku , ale to nie w tym temacie bd o tym pisał - zdobyłem za darmo doładowanie 25zł od leada - stan konta na fiecash i firesub bez zmian - 0 leadow i 0 pobran To tyle na dzisiaj Mało , no ale dzisiaj była naprawde leniwa sobota Dziennik pracy świeżaka rybsona - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |