Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
PayU-problem z wypłatą - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: PayU-problem z wypłatą (/Temat-PayU-problem-z-wyplata-89581)

PayU-problem z wypłatą - Zygi - 19-04-2014 00:51

Witam
Jestem tu nowy,więc jeśli umieściłem temat w złym dziale,to z góry przepraszam.

26 marca sprzedałem przedmiot na allegro z konta mojego ojca.
wtedy też mój ojciec pierwszy raz miał kontakt z PayU.
Skonfigurował swoje konto z PayU,po czym wysłaliśmy przelew.
Jednak okazało się,że mój ojciec źle wypełnił formularz i przesłał tą złotówkę w celu weryfikacji,dostał odpowiedź,że dane są błędne po czym wypełnił go ponownie i tym razem też coś było nie tak więc zrobił to jeszcze raz i za 3 razem już było okej.9 kwietnia sprzedałem kolejny przedmiot i kwota do wypłacenia skumulowała się.Z powodu tego zamieszania dostał tą złotówkę z powrotem,wysłał ją jeszcze raz i też ją odesłali(czyli teoretycznie tak jak powinno być)ale przy tym nie dostaliśmy maila potwierdzającego weryfikację i w allegro w zakładce saldo i wypłata środków dalej widnieje informacja o tym,że musimy wysłać tą złotówkę i że są pieniądze do wypłacenia.Ta złotówka prowizji została przysłana w poniedziałek,a w niedziele mój ojciec zmienił,że wypłaty mają być realizowane codziennie(wcześniej było ustawione,że w każdy czwartek)
Nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ.
Konto allegro i konto bankowe są mojego ojca,ponieważ ja nie miałem jeszcze 18 lat.
Moje pytanie brzmi:wysyłać im tą złotówkę prowizji 3 raz,czy może jest jakieś inne wyjście?
Z tego co niektórzy piszą w necie powinien na allegro być taki przycisk jak "wypłać środki" jednak nie mamy czegoś takiego i na samym początku też nie było czegoś takiego.
Może trochę chaotycznie napisane,ale mam nadzieję,że jest to zrozumiałe,w razie czego pytajcie.

PayU-problem z wypłatą - Hybrid1990 - 01-10-2020 13:45

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.