Jakie dodatkowe konto? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +--- Wątek: Jakie dodatkowe konto? (/Temat-Jakie-dodatkowe-konto-89572) |
Jakie dodatkowe konto? - MilanFan - 18-04-2014 21:46 Mam konto PayPal. Zastanawiam się nad założeniem jakiegoś drugiego, dodatkowego. Jakie byście mi polecili i dlaczego? Główne kryteria przy wyborze to prowizja, proces weryfikacji, bezpieczeństwo! RE: Jakie dodatkowe konto? - badii - 18-04-2014 22:25 Skrill. ~7zł za każdą wypłatę na bankomat. weryfikacja mailowa + na adres zamieszkania wyrabiasz kartę skrill i wypłacasz z każdego bankomatu nie martwiąc się o skarbówkę RE: Jakie dodatkowe konto? - Majka - 19-04-2014 07:01 Tak jak piszę Badii. Skrill i tylko skrill. Jedna weryfikacja i masz spokój. Nie zastanawiaj się już więcej RE: Jakie dodatkowe konto? - MilanFan - 19-04-2014 16:09 Sam właśnie myślałem bardziej nad Skrillem. Dziękuję bardzo za odpowiedzi. |