Roamler - aplikacja na telefon dzięki, której można zarobić :-) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Roamler - aplikacja na telefon dzięki, której można zarobić :-) (/Temat-Roamler-aplikacja-na-telefon-dzieki-ktorej-mozna-zarobic-89554) |
Roamler - aplikacja na telefon dzięki, której można zarobić :-) - Roamler - 18-04-2014 14:08 Witaj. Cytat: Roamler. Ale co w tym chodzi? Cytat:Zostań Roamlerem Tak działa Roamler (wycinek pochodzi z oficjalnej strony) możesz wziąć w tym udział! To dla mnie dobry sposób na spędzanie wolnego czasu. Idea jest świetna! Pozdro. W razie pytań napisz w temacie, bądź wyślij email na [email protected]. RE: Roamler - aplikacja na telefon dzięki, której można zarobić :-) - Jaro070 - 18-04-2014 15:31 Ile już zarobiłeś? RE: Roamler - aplikacja na telefon dzięki, której można zarobić :-) - tollusiek - 18-04-2014 20:43 Też jakiś czas temu znalazłem tą aplikację. Niestety na moim telefonie Samsung Galaxy Mini 2 niemożliwe jest jej pobranie. I raczej się to nie zmieni, ponieważ pisałem z oficjalnym kontem na Facebooku. Jestem ciekaw opinii tych, którzy coś w niej działają. Jak Wam idzie? Pozdrawiam! RE: Roamler - aplikacja na telefon dzięki, której można zarobić :-) - TwojPsycholog - 19-04-2014 19:25 Ile się czeka na ten kod ? RE: Roamler - aplikacja na telefon dzięki, której można zarobić :-) - wybitny - 30-05-2016 21:10 Śmiga to jakoś? Ktoś? Coś? RE: Roamler - aplikacja na telefon dzięki, której można zarobić :-) - ma_ko - 17-09-2016 11:16 Może odświeże temat bo coś cicho, a myślałem że będzie więcej użytkowników tej aplikacji. Program działa jak najbardziej a zainstalowałem to już rok temu ale zapomniałem o nim -.- Ale cały czas pojawiają sie płatne zadania np wczoraj poszedłem do lidla zrobiłem 3 zdjęcia policzyłem ile jest jakichś kosmetyków i 8zł wpadło. Takie zadania pojawiają się co pare dni albo i częściej w większych miastach. Niektóre sklepy czy sieci mają większe stawki np. 17zł. w Sephorze było. Jak masz samochód to tym lepiej. Nie wiem jak wygląda teraz rejestracja czy jest za darmo bo rejestrowałem sie jakiś czas temu i musiałem podać kod z zaproszenia. Zostało mi jeszcze jedno takie zaproszenie do wysłania wiec jak ktoś chce to moge mu wysłać. RE: Roamler - aplikacja na telefon dzięki, której można zarobić :-) - zaroowski - 22-09-2016 15:56 Potwierdzam, serwis działa i płaci Sam mam jeszcze 1 lvl ale już mało brakuje do 2 na którym jest do wykonania zadanie Gilette w sklepach Natura Ja mam jeszcze jedno zapro jak ktoś potrzebuje RE: Roamler - aplikacja na telefon dzięki, której można zarobić :-) - Obamakiller - 22-09-2016 19:35 zaroowski daj zapro poproszę RE: Roamler - aplikacja na telefon dzięki, której można zarobić :-) - Efektmotyla - 18-10-2016 23:53 rzuccie mi zapro bo mi konto wygasło, a chciałbym powrócić Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka RE: Roamler - aplikacja na telefon dzięki, której można zarobić :-) - sinoe - 19-10-2016 07:04 Też bym prosił o kod |