Poradnik jak zarobić na HiFame.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poradnik jak zarobić na HiFame.org (/Temat-Poradnik-jak-zarobic-na-HiFame-org-89512) |
Poradnik jak zarobić na HiFame.org - majeros - 17-04-2014 19:50 Przedstawiam wam poradnik stworzony przeze mnie! 1.założenie konta na HiFame. *Jeżeli jeszcze nie macie konta na tej stronie to zapraszam do rejestracji z refa: http://www.hifame.org/register.php?ref=167 Oczywiście Ci co nie doceniają to czysty: http://hifame.org 2.wyświetlenia. *Administrator serwisu napisał aby nie korzystać z autosurfów itd. dlatego zdecydowanie odradzam coś takiego.Wyświetlenia pozyskujemy normalnie wysyłając link do profilu znajomym lub wysyłając na dużych czatach.1 unikalne wyświetlenie Twojego profilu = 1 pkt 3.poleceni(najważniejsze) *Gdy mamy konto na portalach np.ask.fm lub askspace to logujemy się na nie.I tutaj kluczowe zdanie w poradniku:wysyłamy nasz link polecający Fejmom!Wszyscy wiemy że te osoby będą miały najwięcej prezentów i wyświetleń a my z tego skorzystamy gdyż oni będą zarabiali dla nas.10% punktów osób poleconych 4.prezenty *prezenty zdobywamy oczywiście na swój sposób tego jeszcze nie rozkminiłem:Dza każdy otrzymany prezent dostajemy 100 pkt. Dodam tylko że gdy mamy aktywne konto na portalach tego typu np.jesteśmy "fejmami"możemy to wykorzystywać do zarabiania. Wypłata od 30 zł czyli w przeliczeniu trzeba mieć 15K pkt. Mój poradnik Ci się przydał?chyba reput się należy! RE: Poradnik jak zarobić na HiFame.org - m4t0sh - 17-04-2014 20:24 15k wejść za 30 zł chyba bardziej opłacają się skracacze typu adf.ly no i zdecydowanie pewniejsze niż strona z której chyba nie ma nawet jeszcze dowodów RE: Poradnik jak zarobić na HiFame.org - Lukines - 17-04-2014 22:26 Portal jest w 100% wypłacalny Polecam ! Za samych refów zściagnietych z aska nabiłem już 950 pkt. RE: Poradnik jak zarobić na HiFame.org - nocnica - 18-04-2014 13:52 A jest wypłacalny bo? Bo adminom ładnie z oczu patrzy? RE: Poradnik jak zarobić na HiFame.org - 4funsecond - 18-04-2014 14:05 Małe stawki. RE: Poradnik jak zarobić na HiFame.org - Enigmato - 18-04-2014 18:11 Zdecydowanie małe stawki i chyba nie ma dowodów wypłat jak to pisał ktoś u góry. Niemniej jeśli ktoś testuje to dobrze. Może jakieś dowody się pojawią . RE: Poradnik jak zarobić na HiFame.org - luutek321 - 02-01-2015 13:59 Nie ma takiej strony jak hifame.org (była) RE: Poradnik jak zarobić na HiFame.org - Ewcia6000 - 02-01-2015 14:11 nie działa RE: Poradnik jak zarobić na HiFame.org - dawid161622 - 02-01-2015 14:14 (02-01-2015 13:59)luutek321 napisał(a): Nie ma takiej strony jak hifame.org (była) Temat odkopałeś z przed 8 miesięcy A po za tym serwis i tak był scamem, nazbierałem tam kiedyś minimum do wypłaty i nic nie dostałem :/ Poradnik jak zarobić na HiFame.org - Klin - 02-01-2015 14:19 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |