FanPage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FanPage (/Temat-FanPage-89506) |
FanPage - lubiekeppa - 17-04-2014 19:11 Witam . Na wstępie piszę , że jak masz zamiar mnie skrytykować lub napisać bezsensowny komentarz to opuść ten temat . Chodzi o to że szukam osoby która podpowie mi jak zaczać z fanpage , oczywiście nic za darmo . W zamian oferuję wykilkanie w adflaje , rejestracje w różnych serwisach i wszystko co do tego podobne . Co potrzebuję ? -Potrzebuję kogoś kto podpowie jak wybrać odpowiednią tematyke fanpage lub podrzuci jakąś przykładową . -jak zdobyć w miarę szybko fanów . Nie wiem jak niektórzy to robią ale widziałem fanpage założone 1 dzień temu mające po 10k , 30k ,50k lajków . Może forma zapłaty za tą pomoc jest słaba ale może znajdzie się osoba która bedzię na tyle miła i mi pomoże . Największym problemem dla mnie jest odpowiedni wybór tematyki fanpage . Jeżeli miałbym już tą nazwę to myślałem nad kupnem 1k realnych fanów od pewnego użytkownika tego forum . Kontakt do mnie : -PW -GG : 3592743 RE: FanPage - Admin - 17-04-2014 19:16 Nie licz że ktoś ci za free czy takie pierdoły zdradzi strukturę na robienie tysięcy złotych dziennie przez tworzenie takich fp, poza tym to nie dział do tego poświęcony. FanPage - Admin - 17-04-2014 19:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |