![]() |
Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie (/Temat-Shorte-st-poradnik-jak-zarabiac-ponad-5-dziennie-89410) |
Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - marcinex1232 - 15-04-2014 17:27 Specjalnie dla zarabiam.com poradnik made by me ![]() Witam, sporo osób do mnie pisze jak zarabiać na shorte.st dlatego postanowiłem wrzucić tutaj swój poradnik. 1) Rejestrujemy się. Jeśli nie masz konta to zarejestruj się z refa w zamian za poradnik: https://shorte.st/ref/24abcbb631 2) Gdy już mamy konto, robimy fikcyjne kobiece konto na facebooku. Ważne jest to aby wyglądało jak realne. Znajdujemy jakieś zdjęcia najlepiej zagraniczne jakiejś młodej dziewczyny. 3) Staramy się o przyjęcie do grup facebookowych, do jak największej ilości (nawet tych zagranicznych). 4) Jak wyszukać grupy? W wyszukiwarce wpisujemy nazwę jakiejś grupy i klikamy lupę (nie wciskamy enter!!!) z lewej strony wybieramy grupy ( http://scr.hu/1bwa/06edk ) no i mamy same grupy. Otwieramy wszystkie większe grupy w nowych kartach i klikamy dołącz do grupy. Proponowane grupy: Będą cycki będzie pompa Dodajemy do znajomych Ask.fm Wszyscy polacy to jedna rodzina instagram polska warszawa i inne miasta fejmy największa grupa (wpisujcie w wyszukiwarce co wam przyjdzie do głowy) biggest, largest, jogo do add, ganhe muitos, world record, panstwa po angielsku. 5) No i jeśli jesteśmy już w grupie wrzucamy nasz seksowny post jak na screenie w grupie: ![]() Pod linkiem goo.gl lub pod innym skraczacem linków ukrywamy swój link z shorte (ważne!!!), i zawsze dodajemy "nasze zdjęcie gorącej laski ![]() 6) Dajemy ciekawe opisy, Nie wrzucamy zdjęć z cyckami, nie spamujemy za szybko!!! Opisy: Tutaj moja seksowna kamerka Zapraszajcie, a tu moja cipka (cycuszki). Na koncie faceta możecie napisać: To moja była zdradziła mnie a tu jej nagie fotki. Jeśli ktoś nie chce zakładać fikcyjnych kont. Zruchaj mnie: i link rożne co wam przyjdzie do głowy Zagraniczne here is my pussy my boobs itp. Justin bieber naked ![]() 7) Im więcej grup tym więcej zarobicie ![]() z jednej grupy 30.000 osób polskiej wejdzie koło 200-700 jak jest ciekawy post, z zagranicznej trochę pewnie mniej, chyba ze grupa będzie angielsko- języczna. Trochę obliczeń ![]() 200 wejść ~ 30-40 centów załóżmy że z jednej grupy tyle wyciągniemy mamy 100 grup takich (0,3 $ - 0,4 $) * 100 = 30 $- 40 $ Oczywiście przy założeniu że grupy będą naprawdę aktywne. Załóżmy też że dziennie wrzucamy taki 5 ciekawych postów na każdą z tej grup. No to nasz budżet podwyższy się nieco. (Najlepiej hajs nalatuje w weekendy) Metoda testowana, sprawdzona. Polecam. Na forum już wrzucałem wyniki mojej pracy. Jeśli użyłem zbyt nieodpowiednich słów proszę administracje o nie gniewanie się na mnie i zastąpienie wyrazów na odpowiednie lub wstawienie * za jedną literę. I sorry za ortografię. RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - abelabel2 - 15-04-2014 18:58 Nie lepiej pod ten link przypiąć jakieś PPA? RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - marcinex1232 - 15-04-2014 19:35 na polskich to działa, a tu zarabiasz jeszcze na zagranicznych których jest dużo więcej jak dużo osób bedzie to robiło to polskie grupy z linkami pod ppa szybko się wypalą, no i właśnie już na sporrej ilości grup sie wypaliły ![]() RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - badom - 15-04-2014 19:57 Szybko bana się dostaje na fejsie? ![]() RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - marcinex1232 - 15-04-2014 20:07 jak nie wrzucasz cycków, cip i innych zboczonych rzeczy oraz nie spamujesz za szybko i dodajesz do znajomych tylko po 10 osób i jesteś zweryfikowany tel. to w ogóle nie dostaniesz co najwyżej z grupy cie wywalą, albo zablokują twój link i wtedy dostaniesz bana na pisanie, najlepiej jest załozyć kilka kont, wrzucać 3 posty na jedno potem na drugie i tak wkółko oczywiście dobrze jest też na na kazdym koncie inne grupy RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - Sh4ker - 15-04-2014 20:52 Skraczac goo.gl blokują RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - marcinex1232 - 16-04-2014 06:33 no to są inne jeszcze, ja używałem goo.gl RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - tidid - 17-04-2014 11:43 mogę skracać link 2x poprzez shorte.st? (skrócony link jeszcze raz skrócić) RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - Fineks - 17-04-2014 12:50 (17-04-2014 11:43)tidid napisał(a): mogę skracać link 2x poprzez shorte.st? (skrócony link jeszcze raz skrócić) Niestety, shorte zablokowało piramidy linkowe Odp: RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - tidid - 17-04-2014 12:51 (17-04-2014 12:50)Fineks napisał(a):(17-04-2014 11:43)tidid napisał(a): mogę skracać link 2x poprzez shorte.st? (skrócony link jeszcze raz skrócić) ale adf.ly mogę skrócić przez shorte.st? |