Nowy PP: HDstream.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Nowy PP: HDstream.pl (/Temat-Nowy-PP-HDstream-pl-89406) |
Nowy PP: HDstream.pl - eforsa - 15-04-2014 17:02 Wdrożyliśmy nowy Program Partnerski dedykowany pod Stream. HDstream.pl idealnie konwertuje dla wielu tematyk np. Transmisje online, koncerty online, tv online, Mecze na żywo, Sport online, wydarzenia / programy online, kursy/szkolenia, filmy, seriale i wiele innych. Mamy wiele udogodnień dla Was! * Wszystkie linki – nawet te generowane automatycznie trafiają do kreatora. * Możesz obserwować statystyki które Twoje materiały konwertują najlepiej * Możesz edytować za pomocą kreatora dowolne materiały Kreator (w zakładce materiałów): * Możliwość ustawienia dowolnego tytułu * Możliwość wyboru zajawki z listy przygotowanych * Możliwość wstawienia dowolnej zajawki po wskazaniu adresu FLV * Możliwość ustawienia obrazka * Możliwość włączenia reklamy (Pojawia się przed uruchomieniem zajawki. Wprowadza dodatkowe wrażenie oglądania materiału online jak w telewizji / YT. Dla wielu tematyk pozytywnie wpływa na konwersję.) * Możliwość wprowadzenia Ilości widzów * Możliwość wprowadzenia dowolnego opisu (wyświetlany pod playerem) * Możliwość dodania zdjęć * Możliwość dodania własnych komentarzy * Dodatkowe statystyki obrazujące ilość pozyskanych leadów przy każdym materiale Linki generowane automatycznie: Linki mogą przyjmować następujące parametry: * &viewers - średnia ilość widzów * &image - adres URL obrazka pod player (Możliwość podłożenia dowolnego obrazka) * &video - adres URL zajawki (Możliwość podłożenia dowolnej zajawki) Player Iframe również obsługuje dodatkowe parametry: * &size - rozmiar playera, możliwe wartości: 490x286 lub 600x350 * &title - tytuł filmu, * &viewers - średnia ilość widzów, * &ignore - czy ignorować materiał (nie będzie widoczny na liście w kreatorze stron) NOWOŚĆ! Nowe możliwości w modelach płatności! http://panel.eforsa.pl/programs (Wybór modelu płatności obok pozycji HDstream.pl) PP musi być aktywowany. * Możliwość wyboru modelu płatności: - Standardowy SMS (19/25) – prowizja 10 zł - SMS o obniżonej wartości (9/14) – prowizja 5,5 zł - SMS o obniżonej wartości (6/9) – prowizja 3,5 zł (SMSy o obniżonej wartości wprowadzono na Waszą prośbę. Powinny zdecydowanie poprawić skuteczność aktywacji ze względu na niskie opłaty aktywacyjne) - Subskrypcja MT (5) – prowizja 2,5 zł - Subskrypcja MT (15) – 7,5 zł Płatności możesz zmieniać w dowolnym momencie. Całość jest zautomatyzowana i nie wymaga zmiany materiałów reklamowych. Pozwala to na przetestowanie różnych form modeli płatności i przetestowania który wariant generuje największa zyski u Państwa. Dodatkowo na stronie materiału wyświetlamy również miniaturki faktycznych znajomych użytkownika / gościa tej strony co przekłada się na zwiększenie zaufania do strony. Zapraszamy do testów. Życzymy wysokich zarobków! Bądź kreatywny, możesz zarabiać na dowolnych wydarzeniach i transmisjach online. Ew. błędy / sugestie prosimy wysyłać na adres: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie, Eforsa.pl RE: Nowy PP: HDstream.pl - filmsonline - 15-04-2014 17:13 Rewelacja! Dzięki Eforsa. Świetne rozwiązania, duże możliwości konfiguracji i jeszcze możliwość przetestowania różnych modeli płatności! Dzięki! RE: Nowy PP: HDstream.pl - szykiryki - 15-04-2014 17:16 Piknie! Dziś testuje. RE: Nowy PP: HDstream.pl - mordimer12 - 15-04-2014 17:24 Jak się kończy zajawka w tym programie to jest czarny ekran (model płatność M0) nie wiem czy tylko u mnie, ale pojawia się czarny ekran, na dole informacja, że to subskrypcja MT a niby miał być taki jak w hdvod. RE: Nowy PP: HDstream.pl - Wosik - 15-04-2014 17:46 Dlaczego nie generuje się ref link przy kreatorze, trzeba dodać go samemu? RE: Nowy PP: HDstream.pl - themate0 - 15-04-2014 18:00 zarabacie coś na tej reklamie ?? xd RE: Nowy PP: HDstream.pl - eforsa - 15-04-2014 18:15 (15-04-2014 17:24)mordimer12 napisał(a): Jak się kończy zajawka w tym programie to jest czarny ekran (model płatność M0) nie wiem czy tylko u mnie, ale pojawia się czarny ekran, na dole informacja, że to subskrypcja MT a niby miał być taki jak w hdvod. Problem nie powinien już występować. Poprawiono. (15-04-2014 17:46)Wosik napisał(a): Dlaczego nie generuje się ref link przy kreatorze, trzeba dodać go samemu? Wszystko jest poprawnie. "Jeśli strona została stworzona, to ma już z góry przypisany w bazie ref". Rozwiązanie nie wymaga żadnej dodatkowej ingerencji i działa prawidłowo (15-04-2014 18:00)themate0 napisał(a): zarabacie coś na tej reklamie ?? xd Nie Reklamy można wyłączyć przy materiałach jeżeli ktoś woli ich nie wyświetlać. RE: Nowy PP: HDstream.pl - 2z2c - 15-04-2014 19:20 mam problem, po linku ma byc tylko kod referyncyjny jak sie umiescilo juz wszystkie dane w kreatorze? bo dalem kod i obrazek mi usunelo ze streama RE: Nowy PP: HDstream.pl - aero2 - 15-04-2014 20:15 Zainteresowała mnie tu Subskrypcja MT (15) – 7,5 zł W płatność MT HDPLAYER pisze stawka 7 zł zamiast 7,50 zł. Czy to jest maksymalna kwota subskrypcji SMS, czy można na większe kwoty? Ile czasu idzie zlecona wypłata? RE: Nowy PP: HDstream.pl - SiwyX2014x - 15-04-2014 20:29 jeszcze jakby była zmiana osób komentujących to by było super, bo do mojej transmisji nie pasują kobiety. |