Hitleap premium - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hitleap premium (/Temat-Hitleap-premium-89340) |
Hitleap premium - Narutek - 14-04-2014 13:51 Mam pewne pytanie , zakupiłem dziś premium na hitleap czy można to jakoś spożytkować i wstawiać linki adfly/shorte , ustawić źródło jako anonimowe i zarabiać na wyświetleniach? Co polecacie drodzy użytkownicy , bo zabawa w Youtube / Google adsense nie widzi. Pozdrawiam RE: Hitleap premium - xardas1020 - 14-04-2014 13:54 promowanie shorte vel adfly w tym miejscu zakończy się banem kont w obu serwisach jak nie masz pomysłu co zrobić z premium to pierwsze trzeba było poszukać i pomyśleć a nie zaczynać od d.py strony, że kupiłeś premium a po nim myślisz co z tego wymodzić RE: Hitleap premium - maselko1235 - 14-04-2014 13:59 @up u Ciebie pomocy nie ma co szukać każdy ponad każdym wszyscy najmądrzejsi ) poza tym możliwe jest zarabianie w tych serwisach ale trzeba pokombinować co pewnie z trudnością Ci to przychodzi @Topic napisz na priv mam dla Ciebie propozycję RE: Hitleap premium - Narutek - 14-04-2014 13:59 Akurat kupiłem premium do wyświetleń lecz chcę się dowiedzieć czy oprócz tego można coś więcej. RE: Hitleap premium - Admin - 14-04-2014 14:05 pytaj w temacie poświęconym Hitleap. Hitleap premium - Admin - 14-04-2014 14:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |