![]() |
Zarób bez ryzyka - Forum Gold i pieniądze! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarób bez ryzyka - Forum Gold i pieniądze! (/Temat-Zarob-bez-ryzyka-Forum-Gold-i-pieniadze-89242) |
Zarób bez ryzyka - Forum Gold i pieniądze! - Adriano42 - 12-04-2014 14:08 Jest sytuacja taka, że dziś potrzebne mi 1 złotych na PayPal. (Tyle mi brakuje żeby wykonać daną transakcje). Prośba aby ktoś mi przelał 1 złotych, w zamian oddam w poniedziałek, a maks w środę 2 złote. Nie jest to wielka kwota, a pech chciał, że mi brakuje. Odrazu z góry osobie, która pomoże mi wyślę 15 FG i reput wiem mało ale to "znak" że oddam to wszystko. Kontakt to: * Ten wątek * Prywatna wiadomość * Gadu-Gadu: 46818750 Z góry dziękuje. Mam mało reputacji ale jestem już ponad 4 miesiące wiec może by mi ktoś pomógł. Zarób bez ryzyka - Forum Gold i pieniądze! - yazir - 12-04-2014 14:09 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |