[Rozwiązane]Moje pierwsze zamowienie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Moje pierwsze zamowienie (/Temat-Rozwiazane-Moje-pierwsze-zamowienie-8924) |
[Rozwiązane]Moje pierwsze zamowienie - yngwie - 19-06-2010 15:11 Chcialbym podczas restocku czerwcowego cos zamowic. Moje pytanie brzmi: o ktorej godzinie sie zaczyna restock i czy musze dokladnie kiedy sie on zacznie wejsc na strone i wtedy zamawiac bo jak sie domyslam ludzie bardzo szybko wykupią wiekszosc rzeczy. A jeszcze jedno moze troche glupie ale czy rzeczy z redemption sa w 100% bezplatne i czy trzeba za cokolwiek placic np. za przesylke. Czytalem o zamowieniach i o tym ze mozna zaplacic cło ale wciaz tego nie rozumiem . RE: Moje pierwsze zamowienie - Bolt - 19-06-2010 15:13 Cytat:o ktorej godzinie sie zaczyna restockJakbyśmy to wiedzieli to nikt by nic nie zgarnął Cytat:i czy musze dokladnie kiedy sie on zacznie wejsc na strone i wtedy zamawiac bo jak sie domyslam ludzie bardzo szybko wykupią wiekszosc rzeczy.Słusznie myślisz Cytat:czy rzeczy z redemption sa w 100% bezplatne i czy trzeba za cokolwiek placic np. za przesylke.Za przesyłke nie, ale możesz zapłacić cło/vat, jest to opłata pobierana przez celników, niestety mają prawo je nakładać, ale, żeby tak wysokie jak ostatnio to raczej nie RE: Moje pierwsze zamowienie - kwasu123 - 19-06-2010 15:14 Lockerz nie podaje dnia ani godziny restocku. Restoc odbywa sie na strone: http://ptzplace.lockerz.com. Wiec przydalo by sie uczestniczyc w nim od samego początku, bo nagrody rozchodza sie bardzo szybko. Rzeczy sa bezpałtne, lecz jestes odpowiedzialny/a za cło i vat. RE: Moje pierwsze zamowienie - yngwie - 19-06-2010 16:25 ale na stronie bedzie napisane kiedy bedzie restock? RE: Moje pierwsze zamowienie - Tech - 19-06-2010 16:31 (19-06-2010 16:25)yngwie napisał(a): ale na stronie bedzie napisane kiedy bedzie restock? (19-06-2010 15:14)kwasu123 napisał(a): Lockerz nie podaje dnia ani godziny restocku. Wiemy tylko, że odbędzie się on dopiero po 22 czerwca i gdy się zacznie to na hallwayu będzie odpowiedni komunikat, a na ptzplace będzie okienko z logowaniem RE: Moje pierwsze zamowienie - yngwie - 19-06-2010 16:43 Dzieki RE: Moje pierwsze zamowienie - Kilol - 19-06-2010 17:30 Zamykam. [Rozwiązane]Moje pierwsze zamowienie - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |