[SPRZEDAM] konto na readbud.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SPRZEDAM] konto na readbud.com (/Temat-SPRZEDAM-konto-na-readbud-com-8922) |
[SPRZEDAM] konto na readbud.com - paskur - 19-06-2010 15:02 Witam Nie używam, bo mi się nie chce konta na readbud, więc pomyślałem może sprzedam. Na koncie jest 16,15$. (wypłata od 50$) Jest też 1 polecony. 16,15$ * 3,2zł/$ = 51,68zł - tyle jest około na koncie w złotówkach Cena jaka by mnie zadowalała to jakieś 35% tego co jest na koncie, gdyby nie było chętnych mogę ponegocjować. RE: [SPRZEDAM] konto na readbud.com - krzych91 - 19-06-2010 16:37 Dodaj lepiej zdjęcie zakładki BALANCE. Jak klikałeś w artykuły i po sekundzie je oceniałeś (bez odczekania jakiegoś czasu), to zapomnij o wypłacie i konto jest warte okrąglutkie 0$ RE: [SPRZEDAM] konto na readbud.com - Popos - 19-06-2010 17:08 j/w foto foto [SPRZEDAM] konto na readbud.com - Roben - 30-07-2012 11:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |