Automat allegro, opinie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Automat allegro, opinie (/Temat-Automat-allegro-opinie-89155) |
Automat allegro, opinie - maselko1235 - 11-04-2014 13:55 Witam, Pytania do allegrowiczów jakie automaty do wysyłki kodów polecacie widziałem płatne, darmowe ale 0 opinii w internecie, może tutaj się czegoś dowiem, pozdrawiam RE: Automat allegro, opinie - m4t0sh - 11-04-2014 15:12 automater.pl dostajesz 20 darmowych kodów do wysłania każde kolejne 20 kosztuje jakoś 4-5zł ale jak toś kupi np 4 to nie wysyła ich na raz tylko jako 4 osobne jest jakis inny automat nie pamiętam jak się nazywa ale wiem że wysyła wszystkie kody na raz i wygląda na "bradziej zaawansowany" (wysyłka kodów gratisowych itp) tylko nie wiem czy traktuje to jako jedną wysyłkę czy jako 4 oddzielne RE: Automat allegro, opinie - maselko1235 - 11-04-2014 16:03 ja rozumiem, i potrafię googlować czytałem te wszystkie oferty, ale raczej chodzi mi zdanie osób które coś takiego używają na co dzień jakie są zalety, wady z drugiej strony słyszałem że automater czasami strajkuję czytałem historię gościa który nie wysłał 16 osobom kluczy o wartości 100 zł jeden i miał problem, chciałbym czegoś takiego uniknąć dlatego pytam osób które używają owe automaty. Dzięki RE: Automat allegro, opinie - BloNdyN - 12-04-2014 07:37 Ja od kad powstal automater korzystam z niego. Mialem korzystac z allex online etc, ale stwierdzilem ze jak korzystam z tego to po co mam zmieniac? W automater mozesz ustawic wysylke bonusowa tj: 3 kody ktos kupi 1 gratis wysyla tylko trzeba wpisac mniej niz 2 np a wiecej niz 4 i jak ktos kupi 3 automat sam wysyla klucz gratis jeden ew dwa zalezy ile ustawisz. Wysylka kluczy do okolo 3-5 min ale dochodza tez i dluzej nie raz ale mi sie nie zdarzylo tak. Istnieje mozliwosc wykupienia Abonamentu u nich 39.99 na miesiac i: - wplaty ksiegowane co 10 sec - wysylka kodu do 2 min Ja nie mam abonamentu ale mam zamiar kupic niedlugo RE: Automat allegro, opinie - maselko1235 - 12-04-2014 11:18 przy abonamencie jaka cena za jednorazową wysyłkę kodu? i czy jest limit kodów które mógłbym tam zamieścić? RE: Automat allegro, opinie - BloNdyN - 12-04-2014 13:23 Korzyści po przejściu na konto Premium - dostęp do kopii wszystkich baz kodów wykonywanej co godzinę z ostatniego tygodnia - dostęp do dynamicznego rejestru i informacji o wszystkich działaniach w czasie rzeczywistym - indywidualne sesje księgowe (księgowanie wpłat co 10 sekund), a wysyłka kodu do 2 minut Stawka za kredyt: 1 kredyt = 0.15 PLN Możesz zasilić poprzez sms i przelew: SMS 11,07 - 20 kredytów Przelew: 50 kredytów - 7,50zl 100 kredytów - 15pln 200 kredytów -30 pln 600 kredytów -(100 Gratis) 75zł Możesz umieścic od uja kodów, i nic nie będzie Także ja Ci polecam automater jak uzytkownik tego serwisu Pozdrawiam RE: Automat allegro, opinie - maselko1235 - 12-04-2014 16:25 ok, dzięki za pomoc reput w Twoją stronę uważam że temat do zamknięcia uzyskałem potrzebne informacje, dzięki |