Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zlecę rejestracje na forach - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Zlecę rejestracje na forach (/Temat-Zlece-rejestracje-na-forach-89144)

Zlecę rejestracje na forach - MariuszM127 - 11-04-2014 09:45

Zlecę jednej lub kilku osobom rejestrację na forach. Fora obojętnie jakie tematycznie.

Proszę o podawanie na PW ceny za rejestrację i napisanie 20 postów (żadnych reklam, po prostu normalna dyskusja).
Zlecenie jest ogromne (docelowo ok. 300 for), także liczę na konkurencyjną cenę (nie ukrywam, że zależy mi, aby była jak najniższa).
Wypłata po założeniu 10 kont z 20 postami.

RE: Zlecę rejestracje na forach - Hercik - 11-04-2014 11:20

Podjąłem się zlecenia mam nadzieję że wszystko będzie okej z mojej strony jak i ze strony zapłaty za wykonane zlecenie Smile

RE: Zlecę rejestracje na forach - MrocznyKILL - 11-04-2014 11:55

Być może ta forma reklamy Cię zainteresuje http://sejfik.com/pages/advertise.php#PTW

RE: Zlecę rejestracje na forach - magma12 - 12-04-2014 12:45

pisz pw do mnie

RE: Zlecę rejestracje na forach - szufliko - 13-04-2014 12:43

(11-04-2014 11:20)Hercik napisał(a):  Podjąłem się zlecenia mam nadzieję że wszystko będzie okej z mojej strony jak i ze strony zapłaty za wykonane zlecenie Smile

Prowadze z nim juz dluzsza wspolprace i nigdy nie bylo problemuWink

RE: Zlecę rejestracje na forach - Knight97 - 13-04-2014 13:03

Wysłane PW, mam nadzieję na miłą, dłuższą współpracę

Zlecę rejestracje na forach - surfer0700 - 19-05-2014 07:32

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.