[Kupie] [FanPage] +/- 5 dyszek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Kupie] [FanPage] +/- 5 dyszek (/Temat-Kupie-FanPage-5-dyszek-89136) |
[Kupie] [FanPage] +/- 5 dyszek - Kapelon - 11-04-2014 03:38 Siema, szukam FP do +/- 50 złotych. Jeśli fanpage mnie bardziej zainteresuje jestem w stanie zapłacić więcej. Oferty składać w formie wiadomości na forum, w której powinna być napisana cena, link do FP oraz zasięg (najlepiej SS). Pieniądze mogę przelać kontem w mBanku lub wysłać PP. Jeśli masz masz FP, za który chciałbyś więcej niż 50 zł tylko np. 80 zł to wyślij PW. W PW możesz mi też posłać numer GG aby przyspieszyć transakcję. Tylko poważne oferty. Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalk RE: [Kupie] [FanPage] +/- 5 dyszek - Ironic - 11-04-2014 21:05 Mam kilka. [Kupie] [FanPage] +/- 5 dyszek - surfer0700 - 24-05-2014 12:52 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |