Problemy z fejsbuczkiem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Problemy z fejsbuczkiem (/Temat-Problemy-z-fejsbuczkiem-89119) |
Problemy z fejsbuczkiem - exxthc - 10-04-2014 19:05 Siemka! Ostatnio powrocilem do subskrybcji. Dzialalem na fb (bez fp wiec wiadomo jak) no i po pewnym czasie zablokowali na 10dni funkcje w grupach na fb. Wiadomo spodziewalem sie tego. Zalozylem nowe konto(telefon te sprawy) no ale tam dodalem kilka grup i OD RAZU BLOKADA tez na 10dni. Pozniej kolejne konto i kolejne leciały i teraz po dodaniu 1 grupy blokada :x Nie wiem co robic bo te akcje z kontami zaczely sie od niedzieli. Mam stałe ip i mase numerow do potwierdzania jak cos. Konta tworzylem autentyczne wiadomo jedynie nie dodawalem znajomych by uniknac weryfikacji. Macie tez taki problem? Jak sobie z tym poradzic by znow moc swobodnie działac? Poczekac ten tydzien az odbanuja konta?(strace kaaase) Czy moze jakies proxy? Za w miare nowe i pomocne odpowiedzi oczywiscie reputy :> RE: Problemy z fejsbuczkiem - Symbian - 10-04-2014 19:07 Nie spamuj na facebooku RE: Problemy z fejsbuczkiem - exxthc - 10-04-2014 19:18 Spokojnie niedlugo ruszam ze stronką ale teraz weekend to sie przyda na fb bo ladnie leci RE: Problemy z fejsbuczkiem - badii - 10-04-2014 19:27 (10-04-2014 19:05)exxthc napisał(a): Mam stałe ip Sam sobie odpowiedziales na pytanie. RE: Problemy z fejsbuczkiem - exxthc - 10-04-2014 19:31 Nie wierze że nic nie da sie na to poradzic :| |