![]() |
Firegifts - zdobywaj cenne nagrody! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Firegifts - zdobywaj cenne nagrody! (/Temat-Firegifts-zdobywaj-cenne-nagrody-89100) Strony: 1 2 |
Firegifts - zdobywaj cenne nagrody! - pietreczka - 10-04-2014 15:28 Witam, dzisiaj w kilku prostych krokach postaram się Wam opisać jak możecie przy niskim nakładzie czasu zdobyć ciekawe nagrody w serwisie firegifts! Walutą w serwisie sią punkty [GP], które zdobywamy po przez wykonywanie krótkich testów z 5cioma pytaniami. Nie ma nic bardziej prostego, ponieważ w temacie: http://zarabiam.com/Forum-Odpowiedzi-FireGifts-pl-351 codziennie ktoś wrzuca gotowe odpowiedzi nic za to nie wymagając ![]() Codziennie mamy 3 dzienne zestawy pytań ![]() Kolejne 3 zadania polegają na tym, że wchodzimy w skrócone linki, klikamy SKIP AD i pojawiają się nam liczby które po prostu musimy zaznaczyć w naszym teście, również nie ma nic bardziej prostego ![]() Następnym sposobem zdobycia GP jest zaproszenie naszych znajomych do serwisu, za każdego poleconego dostajemy 500 GP. Punkty otrzymujemy również za codzienne zalogowanie się do serwisu. Raz w miesiącu odbywa się RESTOCK. Restock to dzień dostawy nagród w zakładce nagrody na firegifts.pl. Tylko wtedy możesz wymienić swoje punkty na nagrody. Daty oraz godziny restocków czasmi są podawane czasami nie. Obecnie restock odbywaja się jeden raz w miesiącu. Zapraszam do rejestracji z mojego linku, za każdego z was dostanę 250 punktów ![]() ![]() Poradnik napisałem na szybko więc, może w nim zabraknąć jakiś informacji, pytajcie w temacie, na wszelkie pytania odpowiem ![]() RE: Firegifts - zdobywaj cenne nagrody! - majeros - 10-04-2014 15:41 Jaki to poradnik jak każdy o tym wie? ![]() RE: Firegifts - zdobywaj cenne nagrody! - D.ave - 10-04-2014 16:38 @up dokładnie ![]() RE: Firegifts - zdobywaj cenne nagrody! - pietreczka - 10-04-2014 16:55 Panowie hejterzy, jednak nie do końca ![]() W 30 min teraz przybyło mi 3 reffów, więc sporo osób w ogólnie nie miała pojęcia o serwisie, a tutaj od razu dowiedzą się jak szybko zdobywać punkty, bez błądzenia po google i forum. RE: Firegifts - zdobywaj cenne nagrody! - VoreCC - 10-04-2014 19:08 Skubany ![]() RE: Firegifts - zdobywaj cenne nagrody! - majeros - 10-04-2014 19:24 (10-04-2014 16:55)pietreczka napisał(a): Panowie hejterzy, jednak nie do końca widzę że wykorzystujesz wszystko dla nagród i kasy ![]() graty bo widać duże zarobki(sygnaturka) ![]() zaraz się za coś podobnego zabieram ![]() RE: Firegifts - zdobywaj cenne nagrody! - pietreczka - 10-04-2014 19:51 Akurat ten poradnik robiłem z innych względów, no ale tak, trzeba umieć się w życiu ustawić ![]() Majeros jak chcesz to patrz sobie na moją sygnę po ciągle rośnie ;d Jak się zabierasz to zapraszam do mojego dziennika. Pytań co do firegifts brak? RE: Firegifts - zdobywaj cenne nagrody! - Matheo249 - 10-04-2014 20:02 (10-04-2014 15:28)pietreczka napisał(a): Nie ma nic bardziej prostego, ponieważ w temacie: http://zarabiam.com/Forum-Odpowiedzi-FireGifts-pl-351 codziennie ktoś wrzuca gotowe odpowiedzi nic za to nie wymagając Nie do końca, reput mile widziany za wstawienie odpowiedzi ![]() RE: Firegifts - zdobywaj cenne nagrody! - Pitek236 - 10-04-2014 20:08 Nie wiem co to za poradnik jak to wszystko pisze na stronie firegifta ale ok ![]() RE: Firegifts - zdobywaj cenne nagrody! - Clovere - 10-04-2014 21:04 Można zmieniać ip i rejestrować się ze swojego refa ? |