Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Przygotowanie do zarabiania w internecie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Przygotowanie do zarabiania w internecie (/Temat-Przygotowanie-do-zarabiania-w-internecie-89099)

Przygotowanie do zarabiania w internecie - maszi - 10-04-2014 15:15

Witam wszystkich,
chciałbym zacząć zarabiać w internecie (przygotowuje się do rekonstrukcji ACL, więc 4 miesiące nie bedę pracował), ale nie wiem od czego zacząć. Nie znam nawet podstaw zarabiania w intenecie.

Chciałbym prosić o podzielenie się informacjami na temat różnych programów dzięki którym moźna zarabiać i są wypłacalne, jak one działają, jak na nich zarabiać itp. (w tej chwili nie szukam mentora, gdyż chcę przyswoić chociażby podstawy!)

Kiedyś tam coś uplodowałem ale z bardzo słabym wynikiem. Dzięki G2A zarobiłem narazie 15€ (ale nie jest to stały dochód), więc jakiś budżet na start mam :-)

Z góry dziękuje za wszelką udzieloną mi pomoc :-)

P.S. Jesli jest to zły dział to proszę o przeniesienie (byleby nie do kosza :-P)

RE: Przygotowanie do zarabiania w internecie - MrocznyKILL - 10-04-2014 15:19

Przykro mi lecz miejsce takich tematów jest w koszu gdyby każdy taki wątek chcieć rozwijać byłby śmietnik a nie forum bo każdy pyta generalnie o to samo... zapraszam do lektury forum. Ze swojej strony napiszę tylko tyle jeśli jesteś totalnie zielony zacznij jak każdy czyli od klikania w reklamy za pieniążki (zerknij na moją sygnaturę) potem zajmiesz się bardziej skomplikowanymi rzeczami Wink

Odp: Przygotowanie do zarabiania w internecie - casualsprojects - 10-04-2014 15:33

Poczytaj forum i FAQ.

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Przygotowanie do zarabiania w internecie - daniel42na - 10-04-2014 15:41

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.