![]() |
Przygotowanie do zarabiania w internecie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przygotowanie do zarabiania w internecie (/Temat-Przygotowanie-do-zarabiania-w-internecie-89099) |
Przygotowanie do zarabiania w internecie - maszi - 10-04-2014 15:15 Witam wszystkich, chciałbym zacząć zarabiać w internecie (przygotowuje się do rekonstrukcji ACL, więc 4 miesiące nie bedę pracował), ale nie wiem od czego zacząć. Nie znam nawet podstaw zarabiania w intenecie. Chciałbym prosić o podzielenie się informacjami na temat różnych programów dzięki którym moźna zarabiać i są wypłacalne, jak one działają, jak na nich zarabiać itp. (w tej chwili nie szukam mentora, gdyż chcę przyswoić chociażby podstawy!) Kiedyś tam coś uplodowałem ale z bardzo słabym wynikiem. Dzięki G2A zarobiłem narazie 15€ (ale nie jest to stały dochód), więc jakiś budżet na start mam :-) Z góry dziękuje za wszelką udzieloną mi pomoc :-) P.S. Jesli jest to zły dział to proszę o przeniesienie (byleby nie do kosza :-P) RE: Przygotowanie do zarabiania w internecie - MrocznyKILL - 10-04-2014 15:19 Przykro mi lecz miejsce takich tematów jest w koszu gdyby każdy taki wątek chcieć rozwijać byłby śmietnik a nie forum bo każdy pyta generalnie o to samo... zapraszam do lektury forum. Ze swojej strony napiszę tylko tyle jeśli jesteś totalnie zielony zacznij jak każdy czyli od klikania w reklamy za pieniążki (zerknij na moją sygnaturę) potem zajmiesz się bardziej skomplikowanymi rzeczami ![]() Odp: Przygotowanie do zarabiania w internecie - casualsprojects - 10-04-2014 15:33 Poczytaj forum i FAQ. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Przygotowanie do zarabiania w internecie - daniel42na - 10-04-2014 15:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |