[Rozwiązane]Coś nie tak z filmikami. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Coś nie tak z filmikami. (/Temat-Rozwiazane-Cos-nie-tak-z-filmikami-8908) |
[Rozwiązane]Coś nie tak z filmikami. - Pix - 19-06-2010 11:31 Siema, Zainstalowałem ten skrypt co pokazuje all filmy na Chrome i oglądam filmy (te które trwają najkrócej) Po obejrzeniu filmu dostaje 6 PTZ Gdy się wyloguje i wyloguje to pkt mam, wszystko jest fajnie. Filmy mam nieodznaczone, i mogę oglądać jeszcze raz... Wiecie może czym jest to spowodowane? Wczoraj miałem trochę ponad 200 pkt. a dziś mam prawie 750.. (733+) RE: Coś nie tak z filmikami. - Tech - 19-06-2010 12:19 Hmm, nie mam pojęcia o co chodzi ;o Spróbuj może wyłączyć skrypt i wtedy zobacz czy dalej tak jest. [Rozwiązane]Coś nie tak z filmikami. - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |