![]() |
adsens obniża mi stawki za kliknięcia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Google Adsense (/Forum-Google-Adsense-342) +--- Wątek: adsens obniża mi stawki za kliknięcia (/Temat-adsens-obniza-mi-stawki-za-klikniecia-89050) |
adsens obniża mi stawki za kliknięcia - polakos - 09-04-2014 16:15 mam stronę np z lokatami, gdzie 1 klik był warty coś około 1zł puszczam ruch z FB i świetnie serwis zarabia,około 3 dni, potem przy tym samym ruchu i klikach mam stawkę około 0,30 za klik, czy wy też macie takie problemy ? ma ktoś rozwiązanie ? RE: adsens obniża mi stawki za kliknięcia - domin_dz - 10-04-2014 09:59 Ci sami użytkownicy klikają w reklamę co wcześniej. RE: adsens obniża mi stawki za kliknięcia - polakos - 10-04-2014 14:47 (10-04-2014 09:59)domin_dz napisał(a): Ci sami użytkownicy klikają w reklamę co wcześniej. ok mogę się zgodzić i chyba tak jest, wie ktoś kiedy jest reset, żeby ten sam użytkownik miał dużą stawkę ? RE: adsens obniża mi stawki za kliknięcia - lijon - 31-05-2014 19:13 Dokładnie to tego nikt nie wie, wiadomo jednak że inaczej są naliczane stawki od nowych odwiedzin a po niższej cenie od ponownych ![]() |