Co sądzicie na temat adscloud ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Co sądzicie na temat adscloud ? (/Temat-Co-sadzicie-na-temat-adscloud-89045) |
Co sądzicie na temat adscloud ? - zozols1 - 09-04-2014 15:16 Witam, chciałbym się dowiedzieć co sądzicie na temat serwisu jakim jest adscloud ? Istnieje już jakiś czas, ale wcześniej nie funkcjonował w pełni sprawnie. Czy jest już aktywny? Czy wypłacają? Czy opłaca się u nich działać? Płacą za wyświetlenia, a nie za leady mimo to mam co do nich lekkie wątpliwości. Porozmawiałem sobie z nimi troszkę na gg, ale za nim odpisali pierwszy raz to troszkę czasu mineło. Urywki wrzucam tutaj Działa może ktoś tam? Macie może jakieś dowody wypłaty? Dużo mam pytań I jeszcze jedno czy Instanter jest lub będzie scamem? Bo zacząłem tam niedawno i nie wiem czy opłaca się to robić dalej. Teraz jak zmienili wypłaty na co miesięczne zasiali w ludziach wątpliwości czy w ogóle wypłacą czy też nas Napiszcie co wy o tym sądzicie. RE: Co sądzicie na temat adscloud ? - aero2 - 09-04-2014 15:21 Mam tam konto 15 zł, ale minimum 100 zł jest za wysokie. Prędzej kilka leadów złapię na FireSub niż to wszystko warte. RE: Co sądzicie na temat adscloud ? - zozols1 - 09-04-2014 15:27 Też tak myślałem, dopóki nie sprawdziłem jednej rzeczy Sprawdziłem ilość wyświetleń przy konwersji 3% 4 zł za leada, było 24 zł w instanterze. Po 7 groszy za wyświetlanie wyszło mi 22.96 czy jakoś tak. Więc zarobek prawie taki sam + to, że tu mają być tylko kliki czyli można nałapać tego o wiele więcej . RE: Co sądzicie na temat adscloud ? - aero2 - 09-04-2014 16:03 Jak będą płacić, to może spróbuje, ale póki co nie słyszałem o świeżych wypłatach. RE: Co sądzicie na temat adscloud ? - zozols1 - 09-04-2014 16:05 No właśnie ja też dlatego się pytam Mam już parę pomysłów Tylko czekam na dowody i będę zbierał kokosy RE: Co sądzicie na temat adscloud ? - aero2 - 09-04-2014 16:08 Albo oni z ciebie.. RE: Co sądzicie na temat adscloud ? - zozols1 - 09-04-2014 16:49 (09-04-2014 16:08)aero2 napisał(a): Albo oni z ciebie.. To napisałem tak dla beki Edit @ O dziwo kontakt z nimi jest świetny, a konsultant spoko (nawet emotki stawia ) Pogadałem z nimi i twierdzę, że coś z tego może być. Pytałem się też czy to prawda, że Loose- właściciel Lockerz przyczynił się do tego, że rozpoczęli na nowo, on odpowiedział "po części tak" . Zaczynam zabawę tam Jak ktoś chcę mi pomóc lub jest początkujący i chciałby, żebym mu pomógł zacząć to proszę napisać na pw podam refa. Wypłaty 2x w miesiącu byle kiedy. RE: Co sądzicie na temat adscloud ? - Admin - 10-04-2014 05:40 To że emotki stawia świadczy o profesjonalizmie ? temat już istnieje, więc po co ten dubel? http://zarabiam.com/Temat-Adscloud-pl-zarabianie-na-FanPag-u-87940 Co sądzicie na temat adscloud ? - Admin - 10-04-2014 05:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |