Zarabianie na osobach zza granicy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Zarabianie na osobach zza granicy (/Temat-Zarabianie-na-osobach-zza-granicy-88992) |
Zarabianie na osobach zza granicy - Adrjan77 - 08-04-2014 14:25 Mam nadzieję, że nie wyjdę na ignoranta, ale starałem się przejrzeć forum w odnalezieniu najlepszego tematu/sposobu zarobku mi pasującego i niestety, ale próby spaliły się na panewce. Mam niewielką grupę osób (około 2000 na tę chwilę) którym oferuję niszowy produkt wirtualny, niewiele ważący (od 1mb do 10mb) i osoby te są zdecydowane go nabyć, jaką metodę zarobienia na nich proponujecie? subskrybcje sms zagraniczne? adf.ly? ppi? wdzięczny byłbym za każdą pomoc RE: Zarabianie na osobach zza granicy - badii - 08-04-2014 15:00 PPA, szybki blog zrob, linki podepnij i gotowe. RE: Zarabianie na osobach zza granicy - casualsprojects - 08-04-2014 20:57 cpa RE: Zarabianie na osobach zza granicy - vankosiara - 08-04-2014 21:19 CPA. Więcej hajsu imho. Dodatkowo walnij haslo na PPA RE: Zarabianie na osobach zza granicy - bolo9797 - 08-04-2014 22:13 cpa najlepiej Nawet linki do gier podeslac i napisac ze jak wbija jakis tam lvl z reffa to dostana plik . Sa gry dla polski platne nawet po 7 zl , a co dopiero za granica RE: Zarabianie na osobach zza granicy - Adrjan77 - 28-04-2014 14:43 trochę czasu mi to zajęło, ale przygotowałem sobie konta na cpalead oraz cpagrip kilka pytań w związku z tym mam. Pewnie wydają się wam banalne, ale akurat cpa nigdy nie ruszałem. 1) Gdzie znajdę oferty z całego świata (albo z jego większej części), bo dostaję wiadomości, że goście nie mogą pościągać rzeczy w cpalead przygotowałem sobie kampanię - file locker, dodałem fajną oprawę graficzną, treść ok, ale wiele osób marudzi, że no offers found i nic nie pościągają. 2) co to jest content locker w cpalead - przygotowałem jakiś tam szablon, ale nie wiem co z tym zrobić dalej. 3) ktoś wcześniej pisał, że mogę oferować towar za np wbicie jakiegoś tam lvl w grze, można przybliżyć temat? 4) czy w cpagrip oferty przez nich kierowane (np te za 7$) są tylko i wyłącznie dla gości z jednego państwa? Czy np to że ktośtam z indii będzie chciał wygrać iphona nalicza mi za niego 7$ a za gościa z ukrainy np 2$? dzięki z góry za pomoc RE: Zarabianie na osobach zza granicy - abelabel2 - 29-04-2014 14:51 2. Zablokowanie tresci np. postu na blogu |