Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[z] Strony ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [z] Strony ! (/Temat-z-Strony-88985)

[z] Strony ! - BloNdyN - 08-04-2014 12:49

Siema. Szukam strony, z której bd mogl wybrac wejscia np z facebook na moja strone i ta ktora poda. Chodzi o wybor np z kraju aby tez byl. Moze byc jakas porzadna zagraniczna polska. Dam 10 zl za dobra strone

RE: [z] Strony ! - Dymay - 08-04-2014 15:06

HitLeap

RE: [z] Strony ! - BloNdyN - 09-04-2014 05:40

a cos innego ktos poleci?

Odp: [z] Strony ! - v3XeR - 09-04-2014 06:06

Jezeli chcesz wejscia z facebook to moge zrobic maly skrypcik. A Ty wkleisz link to byle jakiego surfa

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

RE: [z] Strony ! - BloNdyN - 09-04-2014 06:26

Powiem tak. To ma nie byc dla mnie tylko innej osoby. Osoba ta poszukuje strony www z której bedzie mogla wybrac kraj z ktorego maja wchodzic w link jaki poda i wybrac ze chce wejscia z facebook na jego strone. Jakas taka strone znacie ?

Wysypisko.eu - Niby okej, ale kontakt w WL slaby.. wgl nie odpisuje
Addmefast - nie ma wejsc na strony www natomaist ma wybor kraju...
Hitlelap (Jak zwal tak zwal) - Nie ma wyboru kraju..

On ma konkretne wymagania. Odpale 12 zl, jezeli ktos poda to czego oczekuje

RE: [z] Strony ! - Szaman1644 - 09-04-2014 06:34

10khits.com ale nie wiem czy tam jest wybór kraju, ale wyświetlenia świetnie wiem, że nabija Smile

RE: [z] Strony ! - BloNdyN - 09-04-2014 06:40

(09-04-2014 06:34)Szaman1644 napisał(a):  10khits.com ale nie wiem czy tam jest wybór kraju, ale wyświetlenia świetnie wiem, że nabija Smile

Niedługo sprawe i powiem co i jak..

A ty mi te kody dziś daj Big Grin do 15 czekam.

[z] Strony ! - surfer0700 - 19-05-2014 07:32

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.