Spamowanie Facebook - Subskrybcje SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Spamowanie Facebook - Subskrybcje SMS (/Temat-Spamowanie-Facebook-Subskrybcje-SMS-88958) |
Spamowanie Facebook - Subskrybcje SMS - rasiak221 - 07-04-2014 21:53 Witam, Mam na sprzedaż poradnik na temat subskrybcji sms i spamu na Facebooku ale i nie tylko. W poradniku są informacje które wyciągnąłem sam, doświadczeniem. Ja doszedłem do tego sam - jako kompletny laik w tym temacie w dwa tygodnie wyciągnąłem 1000 zł - sygnaturka u dołu. Cięzka praca, motywacja, pomysł - ten poradnik to wasz klucz do sukcesu. Co znajduje się w poradniku? - Kompleksowe informacje na temat działań na Facebooku - Jak działać, co robić - od podstaw wytłumaczone i podane gotowe wzory pod SPAM - Ogólnie rzecz biorąc wszystko czego potrzebuje spamer by zarobić, od A do Z. Pisałem poradnik przez 3 godziny, poradnik zawiera 6 stron. Uprzedzam: TAK NA SPAMIE DA SIĘ ZAROBIĆ I TEMAT SIĘ NIE WYCZERPUJE. Cena poradnika : 40 zł - pierwsze 5 sztuk 50 zł - następne 5 sztuk. według mnie zwróci się w tym samym dniu. Ilość sztuk: 10 Płatność: Konto Bankowe ( BZWBK) ew. Paypal. Jakieś info - pisać pw Poradnik zostaje przesłany do tutora, czekam na recenzje. Jeżeli masz zamiar pisać, że co tak drogo, a po co to komu i inne tego typu komentarza to nie udzielaj się. RE: Spamowanie Facebook - Subskrybcje SMS - ASTONEQ - 07-04-2014 21:58 Ta sprzedaj dla 10 osób za marne 40 zł a później już wszystko będzie zaspamowane RE: Spamowanie Facebook - Subskrybcje SMS - rasiak221 - 07-04-2014 22:04 (07-04-2014 21:58)ASTONEQ napisał(a): Ta sprzedaj dla 10 osób za marne 40 zł a później już wszystko będzie zaspamowane I tak jest zaspamowane i tak, najważniejsze to aby się w tym spamie odnaleźć. Większa kwota byłaby po prostu przesadą. RE: Spamowanie Facebook - Subskrybcje SMS - milosz998 - 07-04-2014 22:17 hahaha przecież poradnik zawierający poradę jak spamowac na FB jest wart NIC RE: Spamowanie Facebook - Subskrybcje SMS - badii - 07-04-2014 22:18 Lepiej zrobisz jak go udostępnisz za darmo, bo i tak nikt nie kupi RE: Spamowanie Facebook - Subskrybcje SMS - bolo9797 - 07-04-2014 22:22 W tym dziale umieszcza sie darmowe poradniki.. RE: Spamowanie Facebook - Subskrybcje SMS - rasiak221 - 07-04-2014 22:25 @up przepraszam, także prosze moderatora o przeniesienie do działu SPRZEDAM. @@@ nie pasuje - nie komentuj, jakoś nie widzę Twojej sygnaturki ani Twoich zarobków - koniec komentowania dennych komentarzy z mojej strony. ___________________________-- Przeniesione - wielkie dzięki RE: Spamowanie Facebook - Subskrybcje SMS - Duxone00 - 07-04-2014 23:00 Nie dawaj za free bo zaraz całe internety będą wiedzieć i się wypali i będzie po ptakach bo fb skasuje bugi, jak każdy niech się uczą na swoich błędach 50zł to dość dobra cena za info które jest wartę dużo więcej (o ile mówimy o tym samym) RE: Spamowanie Facebook - Subskrybcje SMS - Kar425 - 08-04-2014 12:26 Spam to najwiekszy syf ! RE: Spamowanie Facebook - Subskrybcje SMS - rasiak221 - 08-04-2014 16:53 Prosze o nie wygłaszanie opinii na temat sposobu zarobku. |