Dziennik zielarza! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik zielarza! (/Temat-Dziennik-zielarza-88942) |
Dziennik zielarza! - Zielarz019 - 07-04-2014 19:20 Witam,postanowiłem założyć dziennik ,który zmotywuje mnie do pracy. Dzisiaj jest 8IV2014 ,stan na dzisiaj to: -Stworzenie fake konta na fb -Utworzenie kont w serwisach fires.pl oraz firesub.pl -Wymyślenie kilku ciekawych nisz Plan na przyszłość: Wykupienie reklamy na fb Założenie ciekawego fp ,czekam na odpowiedni moment Do dnia 8.12.2014 mam zamiar zarobić swoje pierwsze 333zł. (przez internet),przeczytałem miliony poradników i wezmę się za to ostro. Szukam mentora,który pomoże mi we wszystkim ,proponuję 80% zarobionych pieniędzy tylko i wyłącznie za zaznajomienie z biznesem ,dzieleniem się niszami itp. Informuję,że jestem gotowy na długą i ciężką pracę! RE: Dziennik zielarza! - MrocznyKILL - 07-04-2014 19:28 Powodzenia! RE: Dziennik zielarza! - Dawid7600 - 07-04-2014 19:56 Trzeba się przyłożyć, żeby coś zarobić, pamiętaj Powodzenia Dziennik zielarza! - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |