Zelu Dziennik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zelu Dziennik (/Temat-Zelu-Dziennik-88921) |
Zelu Dziennik - zelu - 07-04-2014 13:58 Witam Serdecznie. Dziennik zakładam, gdyż mam nadzieje że będzie to dla mnie wystarczająco dobra motywacja, aby zarobić parę groszy. Kiedyś za czasów hotfile, storage i wuupload zarabiałem na remote ok. 30$ dziennie, niestety serwisy popadały i już nie potrafię ruszyć od nowa w tej dziedzinie. Postanowiłem spróbować w subskrypcjach SMS. Zarejestrowałem się na instanter i zamierzam prowadzić dziennik. Dodam że mam 18 lat, a mój cel to uzbierać na laptopa. Cel jaki sobie stawiam do końca kwietnia to zarobienie 200zł. Wpis 1 Co udało mi się dzisiaj zrobić? -założyłem fake konto na fb -dodałem konto do kilkunastu grup Mam zamiar zebrać dziś ok. 1000 znajomych, a następnie spamować po grupach. Jeżeli znalazłby się jakiś mentor, który chciałby pomóc lub inne osoby, proszę o pisanie poniżej. Pozdrawiam RE: Zelu Dziennik - cenzura0 - 07-04-2014 14:26 Nie lepiej w obecnym niepewnym czasie zamiast Instantera wybać np firesub ? Ja tam bym nie ryzykował z tym serwisem na razie po tym co tam sie ostatnio działo no ale powodzenia RE: Zelu Dziennik - MrocznyKILL - 07-04-2014 14:28 Powodzenia ! RE: Zelu Dziennik - Sh4ker - 07-04-2014 14:31 Również polecałbym FireSub, ale w każdym razie powodzenia ! RE: Zelu Dziennik - zelu - 07-04-2014 14:34 W sumie mogę się przenieść. Niestety moje konto fake już zablokowane. Czy znalazłby się ktoś kto od podstaw pomógłby mi w zarabianiu firesub? Zarejestruje się z refa. RE: Zelu Dziennik - Nescafe - 07-04-2014 15:58 (07-04-2014 14:34)zelu napisał(a): W sumie mogę się przenieść. Niestety moje konto fake już zablokowane. Większość mentorów od instanter'ów, firesub'ów itp, daje porady, które są podstawą, typu: spamuj po grupach, załóż fanpage, youtube. Owszem, to przynosi 'jakieś' rezultaty, ale do czasu. Polecam Ci samodzielnie wyszukać dobrych nisz, a z resztą sobie już poradzisz. I oczywiście powodzenia! RE: Zelu Dziennik - zelu - 07-04-2014 16:28 A czy znacie jakieś inne sposoby zarabiania, w których mogę zacząć przy pomocy dobrego mentora i pomogą mi osiągnąć mój cel tzn. 300zł w miesiąc? Zelu Dziennik - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |