Jak się rozlicza z US? [początkujący] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak się rozlicza z US? [początkujący] (/Temat-Jak-sie-rozlicza-z-US-poczatkujacy-88873) |
Jak się rozlicza z US? [początkujący] - karol9919 - 06-04-2014 14:52 Witajcie. Zaczynam zarabiać w ppa i nie wiem jak sie rozlicza. Rocznie, czy za każdą wypłatę? Powiedzcie, mi ponieważ nie chcę aby mnie potem US ścigał :/ Wypłaciłęm już 13$ teraz będzie ponad 100$.. PRoszę o pomoc. Z tematu Killera nic nie wywnioskowałem Jak się rozlicza z US? [początkujący] - Hybrid1990 - 24-03-2019 10:39 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |