Hosting blog/wordpress/forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Hosting blog/wordpress/forum (/Temat-Hosting-blog-wordpress-forum-88865) |
Hosting blog/wordpress/forum - pokezaju - 06-04-2014 12:13 Witam. Mam pytanie do użytkowników. Planuje zakupić hosting (niezbyt drogi) najprawdopodobniej pod blog/wordpress ,a w przyszłości być może i forum. Jaki w miarę tani hosting polecacie? Przewiduje do ok.10 000 wejść dziennie oraz żebym mógł bez problemu zamieszczać reklamy na swojej stronie. Zastanawiałem się nad linuxpl lub biznes-host. Jeśli macie coś innego godnego polecenia chętnie wysłucham. Odp: Hosting blog/wordpress/forum - casualsprojects - 06-04-2014 13:01 polecam biznes-host Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Hosting blog/wordpress/forum - Nikodem - 06-04-2014 16:27 Ja natomiast polecam to z czego od dawna korzystam, czyli hosting w netbomb.pl - sprawdzony, stabilny, polski hosting. No i mają program partnerski, można zarobić. Jak wszyscy wiedzą, dobre produkty sprzedają się same. Zatem tutaj link z refem a tutaj bez |