![]() |
Stawki cpm - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Stawki cpm (/Temat-Stawki-cpm-88858) |
Stawki cpm - tidid - 06-04-2014 11:25 Znacie jakiś stronę oferujaca wysokie stawki za wyświetlenia reklam? (jaka ta stawka? ) i ile takich reklam mogę wrzucić na swoją stronę? Wpadłem na pomysł, aby zrobić stronę na której będzie max reklam cpm. Następnie w jakimś buxie wykupić reklamę(najlepiej stawia dzienna). Czy ten pomysł nodze wypalić? RE: Stawki cpm - venzer - 22-04-2014 13:35 Niestety ruch tylko z jednego miejsca jest szybko wyłapywany i nie zarobisz w ten sposób ponieważ porostu nie będą zliczane wejścia. Musisz znaleźć inny sposób na wartościowy ruch wtedy wszystkie wyświetlenia zostaną zliczone. Ja ze swej strony polecam program CPM adfly-a 0.25$ za 1000 unikalnych wyświetleń (ruch z Polski) |