Sprzedam swoją sygnaturę na forum Pc Format - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam swoją sygnaturę na forum Pc Format (/Temat-Sprzedam-swoja-sygnature-na-forum-Pc-Format-88835) |
Sprzedam swoją sygnaturę na forum Pc Format - wichrzyciel - 05-04-2014 21:14 1.Nazwa przedmiotu : Sygnatura na forum PcFormat 2.Opis przedmiotu : Nick: wichrzyciel (eh ten stary nick;p) Napisane posty: 1004 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : gg: 21131542 5.Cena : 30zł za pół roku bądź na dłużej 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Najlepiej PP RE: Sprzedam swoją sygnaturę na forum Pc Format - MrocznyKILL - 07-04-2014 12:16 Czy sygna z refem wchodzi w grę i nie łamie ich regulaminu ? RE: Sprzedam swoją sygnaturę na forum Pc Format - wichrzyciel - 07-04-2014 14:24 Tak.Jedyny mankament to to,że mogę podać jedynie jeden link referencyjny/zwrotny w sygnaturze,ale myślę,że to nie jest problem. Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na gg lub PW (preferuje gg ) RE: Sprzedam swoją sygnaturę na forum Pc Format - marcel_kk - 08-04-2014 14:51 (07-04-2014 14:24)wichrzyciel napisał(a): Tak.Jedyny mankament to to,że mogę podać jedynie jeden link referencyjny/zwrotny w sygnaturze,ale myślę,że to nie jest problem. Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na gg lub PW (preferuje gg ) Może byś tak w końcu PW na forum włączył skoro tak na niego zapraszasz ! RE: Sprzedam swoją sygnaturę na forum Pc Format - wichrzyciel - 08-04-2014 21:44 Dzięki wielkie,zastanawiałem się,dlaczego nikt nie odpisuje mi na PW xD Zapraszam do kontaktu Sprzedam swoją sygnaturę na forum Pc Format - surfer0700 - 10-05-2014 12:51 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |