55 gier na PC do wygrania! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 55 gier na PC do wygrania! (/Temat-55-gier-na-PC-do-wygrania-88824) |
55 gier na PC do wygrania! - Ty27mek - 05-04-2014 18:35 55 gier na PC do wygrania! Rozpoczynamy wielki konkurs, a do wygrania 55 super gier na PC. Zadanie jest bardzo proste, należy pobrać z Google Play Kliknij tutaj lub z App Store Kliknij tutaj naszą aplikację o promocjach gier w różnych sklepach na całym Świecie. Następnie trzeba ją ocenić i tą ocenę jako potwierdzenie wzięcia udziału w konkursie zamieścić na naszym nowym forum - kliknij tutaj! Autorzy pięćdziesięciu pięciu najciekawszych opinii wygrywają gry! Zwycięzcy na kolejnych miejscach będą otrzymywać kody do gier według listy tytułów poniżej. Konkurs trwa do 19 kwietnia! Nagrody: 1x Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist uPlay Key 1x Command and Conquer The Ultimate Collection Origins Key 3x GTA IV Steam Keys 3x Max Payne 3 Steam Keys 3x Rome: Total War Steam Keys 4x Dead Space 3 Origin Keys 8x Dead Space Origin or Steam Keys 8x Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin or Steam Keys 8x Crysis 2 Maximum Edition Origin or Steam Keys 8x Medal of Honor Origin or Steam Keys 8x Mirror's Edge Origin or Steam Keys RE: 55 gier na PC do wygrania! - Qwik - 05-04-2014 18:40 Widzę ze znalazły się gry z humble bundle Gry ze tak powiem nie są pierwszej świeżości (Rome: Total War) P.S.Zapytaj się jaszka kiedy otwarcie giftonline. RE: 55 gier na PC do wygrania! - Ty27mek - 06-04-2014 15:59 (05-04-2014 18:40)Qwik napisał(a): Widzę ze znalazły się gry z humble bundle Nie wiem skąd są te gry, nie jestem organizatorem tego konkursu. Jeżeli za pierwszym razem do Ciebie nie dotarło, że od dłuższego czasu nie mam nic wspólnego z GO, to powtarzam to kolejny raz Jeżeli masz tego typu pytania, to zapraszam do kontaktu z Jaszkiem, a nie spamu w temacie. RE: 55 gier na PC do wygrania! - freekey.pl - 07-04-2014 17:04 Gry nie są złe. Zresztą zawsze powtarzam, iż darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda Jedynie można się doczepić do gry Dead Space, która aktualnie do 8 maja 2014 jest dostępna za darmo na platformie Origin. |