Propozycja o nową nagrodę do TAG-u ! Powerizer ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Dyskusja (/Forum-Dyskusja-51) +----- Wątek: Propozycja o nową nagrodę do TAG-u ! Powerizer ! (/Temat-Propozycja-o-nowa-nagrode-do-TAG-u-Powerizer-8878) |
Propozycja o nową nagrodę do TAG-u ! Powerizer ! - VonValiar - 18-06-2010 20:18 Co o tym myślicie żeby napisać do nich o dodanie POWERIZER do listy nagród ? Musieli by dodać kilka rozmiarów ale to byłby już ich problem. Ja już napisałem do nich na maila i zobaczymy. Jeśli dużo osób o tym napisze to jest jakaś minimalna szansa. RE: Propozycja o nową nagrodę do TAG-u ! Powerizer ! - Fifolski - 18-06-2010 20:20 Dobre, dobre Napiszę do nich meila oczywiście RE: Propozycja o nową nagrodę do TAG-u ! Powerizer ! - Xkoniak - 18-06-2010 20:24 Ty dobre to jest chętnie bym to zgarnął chodź szans dużych nie ma. RE: Propozycja o nową nagrodę do TAG-u ! Powerizer ! - VonValiar - 18-06-2010 20:27 Na jaki mail napisaliście ? Bo chyba o takich rzeczach pisze się na [email protected] no nie ? RE: Propozycja o nową nagrodę do TAG-u ! Powerizer ! - Admin - 18-06-2010 22:28 tez bylbym za - swietna nagroda RE: Propozycja o nową nagrodę do TAG-u ! Powerizer ! - SZAFI - 18-06-2010 22:30 jestem za |