Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST (/Temat-Bot-do-serwisu-YOULIKEHITS-serwis-podobny-do-ADDMEFAST-88726) |
Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - maroking - 04-04-2014 14:44 Witam. Przedstawiam wam bota do serwisu youlikehits.com -zachęcam do rejestracji z tego mojego linku referencyjnego Bot do pobrania tu Właściwości bota Dodaje tysiące punktów youlikehits, bez CAPTCHA, bez ukrytych przeglądarek internetowych itp. Jest to czysty kod oszczędza zasoby, procesora i przepustowości Kluczowe cechy bota: Ogląda WWW Ogląda YouTube Gra SoundCloud Dodaje obserwowanych (follow) na Twitterze (więcej wkrótce) Losowe opóźnienia między działaniami Tryb VPS, bot może pracować 24/7 bez interakcji użytkownika Wykrywa, czy nie ma więcej linków i poczeka 1-2 minuty AutoUpdate, nie zabraknie nowych funkcji Instrukcja 1. Pobierz bota i wypakuj KLIKNIJ VirusTotal : Click 1/51 2. Kliknij tę ikonkę i zainstaluj 3. Dodaj do folderu accounts nick i hasło oddzielone dwukropkiem : 4. A tu masz dokładne na rysunku co i jak Liczę na reputy i rejestrację z mojego reflinku youlikehits.com RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - Roro - 04-04-2014 18:44 Dziękuję przyda się , za chwilę przetestuję /Edit: Działa thx VirusTotal : Click 1/51 RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - SlusseR - 04-04-2014 19:19 Dzięki oczywiście + RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - maroking - 04-04-2014 19:56 (04-04-2014 18:44)Roro napisał(a): Dziękuję przyda się , za chwilę przetestuję O właśnie zapomniałem o przeskanowaniu thx RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - marcin0409 - 04-04-2014 21:15 można prosić o inny upload ?? , nie mieszkam na terenie PL i nie mogę pobrać, dzięki EDIT: Ok ... znalazłem gdzie indziej RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - asmax1910 - 06-04-2014 15:02 działa polecam RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - Patenciarz - 08-04-2014 11:14 Witam , czy ten serwis jeszcze dobrze dziala? nabilem troche punktow dodalem kanal zeby mi subskrybowali dalem 9 punktow i nic nie idzie od jakiegos czasu RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - maroking - 08-04-2014 16:57 (08-04-2014 11:14)Patenciarz napisał(a): Witam , czy ten serwis jeszcze dobrze dziala? nabilem troche punktow dodalem kanal zeby mi subskrybowali dalem 9 punktow i nic nie idzie od jakiegos czasu Działa lajki lecą RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - sawski.pawel - 13-04-2014 20:57 witam ile maksymalnie można nabic dziennie zeby nie dostac bana ? za co mozna jeszcze dostac bana ? RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - bimber14 - 19-04-2014 10:49 Wątpie żeby jakies limity byly bo u mnie chodzi caly dzien bocik chociaz po jakims czasie chyba sie koncza oferty z YT. A zna ktoś może jakiś serwisik do dodawania komentarzy na YT? |