Szybki Zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szybki Zarobek (/Temat-Szybki-Zarobek-88724) |
Szybki Zarobek - Yennson - 04-04-2014 14:39 Witam! W temacie zarabiania już trochę siedzę i jak dotąd zarobiłem kilka zł. Potrzebuje teraz jak najszybciej zarobic ok. 1000 zł. Jak dotąd zarobiłem 300 zł w 2 dni na Portmmo, przy czym mi nie nie wypłacili i kontaktu nie ma. Zarobiłem 50 zł na linktogame i mi wypłacili. Astrocash ok. 100 zł w bardzo długi okres Hotcash 30 zł przy czym brak kontaktu i nie wiem czy dostanę tą kasę. Bardzo bym prosił o jakąś radę na czym najszybciej zarobie. Czy brać się coś w stylu AstroCash czy raczej isc w strone Hotcasha i pozyskać polskich odbiorców. Lub może poleca ktoś coś nowego. Jeśli chodzi o mój zapał to na początku jest OK, lecz po jakims czasie maleje jak nie widzę zysków. Bardzo proszę o rady na czym się najszybciej dorobię RE: Szybki Zarobek - dovakhinpl12 - 04-04-2014 23:22 @Yenson Polecam ci firesuba I SPAM SPAM SPAM !!!!!! Zwłaszcza że mają unikalny program Riot Pointsy Konwersja ok 4- 5 % Więc ujdzie ugrać na spamie sam się nie namęczyłem zaledwie ok 15 min spamu I 17,5 zł wpadło jak masz zapał to wejdzie ci wiele więcej Sygnaturka = refik Szybki Zarobek - surfer0700 - 04-04-2014 23:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |